Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok gyereket a párom igen?

Nem akarok gyereket a párom igen?

Figyelt kérdés
Szörnyen félek a szüléstől, a terhesség velejáróitól. A mensest is utálom ez miatt, mert nem látok benne értelmet. Viszont szeretnék gyereket csak nem szülni.. A párom is nagyon szeretne legalább kettőt meg én is. Ezt hogyan lehet megoldani pl pszichológus nélkül?
2016. jún. 6. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
A menstruáció szerintem jó dolog,mert így tisztul a szervezetünk.Szóval nem csak gyerek nemzés miatt van.Én sem tervezek szülni,mert nem tudom elképzelni magam nagy hassal,elhízás,különféle betegségek is kialakulhatnak azoknál,akik szültek,plusz nem állok anyagilag úgy,hogy a gyereket is eltudjam tartani,meg nincs meg az anyai ösztön bennem,közömbösek a gyerekek számomra.Örökbefogadás a megoldás,igaz sokat kell várni a gyerekre,de ha szeretnétek,akkor megéri!
2016. jún. 6. 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Ezt meg kell beszelni, nagyon ugy tunik hogy nem vagytok egy hullamhosszon, marpedig ez olyan dolog, ami nelkul nem lesz stabil parkapcsolat.

Kerdes neki mi a velemenye az orokbefogadasrol, ezt vele beszeld meg, de en pl biztos nem fogadnek orokbe ha sajatom is lehetne. Nem ugyanaz.

2016. jún. 6. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Fogadjatok örökbe, semmi gond nincs azzal, és senkitől nem veszi el a kérdező a gyereket, mivel nem egy tárgy amit csak úgy bárkinek osztogatnak. Akinek nem lehet gyereke az mindenképp előnyben van azzal szemben akinek lehet.
2016. jún. 6. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A szüléstől mindenki fél valamennyire. Nálad ez a félelem több, mint egészséges, hiszen lemondanál miatta a saját gyerekről, de egyébként szeretnél gyereket.

Ki kellene deríteni, hogy mi az oka ennek a félelemnek. Volt esetleg a családban valaki, akinek nagy trauma volt a szülés? Anyukád, mamád hogy állt a témához, mikor erről mesélt neked?

Nem tudom miért utasítod el a pszichológust, segíthetne feltárni az okokat. Ha segítséget kérsz, még nem jelenti azt, hogy utána kötelező szülnöd, csak legalább tisztán látnád a helyzetet.

2016. jún. 6. 14:36
 15/17 Snorri ***** válasza:
65%

Ha szeretnétek örökbe fogadni, és legalább kettőt, akkor jelezzétek, hogy szívesen fogadtok testvérpárt, ahol az egyik nagyobbacska, a másik baba. Így jelentősen megnő az esélyetek. Én egyébként jobban félek az örökbefogadástól, mint a szüléstől, pedig nekem nem volt könnyű. :))

Pszichológust nem lehet kikerülni az alkalmassági vizsgálatnál, de az nem jelent hátrányt, hogy nem akarsz szülni, és az sem, hogy félsz a szüléstől.

2016. jún. 6. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
16-os, szerinted normális vagy? Zsarolással, muszájból világra hozni egy gyereket?
2016. jún. 6. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom, nem akarok gyereket. Erre azzal akar megbántani, hogy egyetért velem.

Mintha azt mondanám, nem vagyok édesszájú, ő meg azt mondaná, akkor büntiből nem kapsz sütit.

Idióta.

2016. jún. 6. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!