Nem akarok gyereket a párom igen?
Ezt meg kell beszelni, nagyon ugy tunik hogy nem vagytok egy hullamhosszon, marpedig ez olyan dolog, ami nelkul nem lesz stabil parkapcsolat.
Kerdes neki mi a velemenye az orokbefogadasrol, ezt vele beszeld meg, de en pl biztos nem fogadnek orokbe ha sajatom is lehetne. Nem ugyanaz.
A szüléstől mindenki fél valamennyire. Nálad ez a félelem több, mint egészséges, hiszen lemondanál miatta a saját gyerekről, de egyébként szeretnél gyereket.
Ki kellene deríteni, hogy mi az oka ennek a félelemnek. Volt esetleg a családban valaki, akinek nagy trauma volt a szülés? Anyukád, mamád hogy állt a témához, mikor erről mesélt neked?
Nem tudom miért utasítod el a pszichológust, segíthetne feltárni az okokat. Ha segítséget kérsz, még nem jelenti azt, hogy utána kötelező szülnöd, csak legalább tisztán látnád a helyzetet.
Ha szeretnétek örökbe fogadni, és legalább kettőt, akkor jelezzétek, hogy szívesen fogadtok testvérpárt, ahol az egyik nagyobbacska, a másik baba. Így jelentősen megnő az esélyetek. Én egyébként jobban félek az örökbefogadástól, mint a szüléstől, pedig nekem nem volt könnyű. :))
Pszichológust nem lehet kikerülni az alkalmassági vizsgálatnál, de az nem jelent hátrányt, hogy nem akarsz szülni, és az sem, hogy félsz a szüléstől.
Azt mondom, nem akarok gyereket. Erre azzal akar megbántani, hogy egyetért velem.
Mintha azt mondanám, nem vagyok édesszájú, ő meg azt mondaná, akkor büntiből nem kapsz sütit.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!