Önző dolog, ha addig semmiképpen nem akarok gyereket, amíg el nem jutottam álmaim országába?
Most vagyok 26 éves, még pár év mindenképpen hátravan a gyerekvállalásig, de már szóba került többször is.
Viszont van egy nagy álmom, el szeretnék utazni álmaim országába, körbejárni, megnézni. Nyilván, ha gyereket/gyerekeket vállalunk, akkor jónéhány évig ismét nem történhet meg.
Szerintetek önző dolog, ha azt mondom, hogy csak az után akarok a családalapításba kezdeni, hogy valóra váltottam ezt az álmomat? Nem olyan nagy dologról van szó, de mivel nem szórhattam sosem két kézzel a pénzt, azért számomra nagy dologról van szó.
Nem vagy önző, szerintem érthető, ha az ember szeretné megvalósítani az álmát. Van, aki sosem akar gyereket, és azzal sincs semmi gond.
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
A lényeg, hogy a pároddal tisztázd előre a dolgot, hogy ne érezze magát átverve.
Az elet ertelme nem a szaporodas nem vagyunk nyulak se katicabogarak.
Utazz elvezd az eletet aztan egyszer vagy eljon az ido a gyerekre vagy nem nem szamit.
Sokan vannak, akiknek arról szól az élet, hogy minél hamarabb szülés, aztán onnantól minden az édibédi babóca-manóka, a szopi meg a tejci körül forog. Na ők szokták személyes sértésnek venni és önzőnek nevezni azt, aki nem rendel alá mindent a szaporodószervei működésének. Önző akkor lennél, ha már lenne gyereked és nem törődnél vele. Az csak az ősanyák szerint önző, aki a nemlétező gyerekénél fontosabbnak tartja a saját vágyait.
Melyik ország ez egyébként? Én is imádok utazni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!