Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme ennek? Miért kell...

Mi értelme ennek? Miért kell csipkelődnie ismeretlenül az após jelöltnek? Miért viselkedik így egy majdnem 50 éves férfi?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt, és át szoktunk járni egymáshoz, mert úgy gondoljuk, hogy így a fair, hogy mindketten ugyanannyi időt töltünk egymásnál.

Őt ismerik a szüleim, és engem is ismernek az Ő szülei.

Az én részemről nincs baj.

Náluk: az anyjával jóban vagyok, úgy kezel, úgy törődik velem mintha a lánya lennék, sokat beszélgetek vele, tegnap is beszéltünk vagy 3/4 órát.

Az apja....

Multkor átmentem hozzájuk, és a barátom lekísért a buszhoz, és kérdezi tőle az apja, hogy mikor jön?

mondja a barátom: majd!

Erre az apja: tessék?

Mondom neki, nyugodtan és kedvesen: 20 perc is ittvan.

Amikor beszéltem a barátommal elmondta, hogy az apja ezt gúnyos flegma válasznak vette, ebből volt 1 balhé, persze a barátom és az anyja bevédtek.

Tegnap náluk voltam, a konyhában az apja leejtette a kést, fel akartam venni neki, erre ellökte a kezemet és ilyet szól jó flegmán:

kössszz.... haggyad csak!!!!!!!!!!

Meg barátom szedett nekem kaját, és fel vittük a szobába, mert az apja mondta a magáét.

Aztán fent közöltem barátommal, hogy menni akarok az apja miatt, erre jövünk le, és az apja gúnyosan: Na mivan???? ennyi volt a nagy kajálás????

Baromi szarul esik amit csinál.

Nemis beszélt még velem, nem itélhet meg.

Amikor ott vagyok náluk húzza a száját, pofákat vág, morog stb.

A barátomnak mondtam, hogy én nem akarom, hogy beszéljen vele, de hajthatatlan.

2010. ápr. 11. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem. Maradj kettesben apóssal és kérdezd meg, hogy esetleg megbántottad-e valamivel és mondd el neki, hogy ha igen, nem állt szándékodban. Szerintem Te ennyit tehetsz. Lehet, hogy a hangsúlyod volt flegma, amit ő fölvett, lehet, hogy észre sem vetted. De úgy a ferr, ha tisztázzátok. Így maradhat egy jó viszony. Így Neked sem kell feszélyezve menni a barátodhoz, apja is normál esetben kedves lesz veled. Ha ezek után is bunkón viselkedik, akkor ott valóban féltékenység van a háttérben, ami egyébként furcsa, mert általában az ellenkező nemű szülő szokott féltékeny lenni (anyuka a fia barátnőjére).
2010. ápr. 11. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy padlizsán
2018. febr. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!