Mi értelme ennek? Miért kell csipkelődnie ismeretlenül az após jelöltnek? Miért viselkedik így egy majdnem 50 éves férfi?
A párommal fél éve vagyunk együtt, és át szoktunk járni egymáshoz, mert úgy gondoljuk, hogy így a fair, hogy mindketten ugyanannyi időt töltünk egymásnál.
Őt ismerik a szüleim, és engem is ismernek az Ő szülei.
Az én részemről nincs baj.
Náluk: az anyjával jóban vagyok, úgy kezel, úgy törődik velem mintha a lánya lennék, sokat beszélgetek vele, tegnap is beszéltünk vagy 3/4 órát.
Az apja....
Multkor átmentem hozzájuk, és a barátom lekísért a buszhoz, és kérdezi tőle az apja, hogy mikor jön?
mondja a barátom: majd!
Erre az apja: tessék?
Mondom neki, nyugodtan és kedvesen: 20 perc is ittvan.
Amikor beszéltem a barátommal elmondta, hogy az apja ezt gúnyos flegma válasznak vette, ebből volt 1 balhé, persze a barátom és az anyja bevédtek.
Tegnap náluk voltam, a konyhában az apja leejtette a kést, fel akartam venni neki, erre ellökte a kezemet és ilyet szól jó flegmán:
kössszz.... haggyad csak!!!!!!!!!!
Meg barátom szedett nekem kaját, és fel vittük a szobába, mert az apja mondta a magáét.
Aztán fent közöltem barátommal, hogy menni akarok az apja miatt, erre jövünk le, és az apja gúnyosan: Na mivan???? ennyi volt a nagy kajálás????
Baromi szarul esik amit csinál.
Nemis beszélt még velem, nem itélhet meg.
Amikor ott vagyok náluk húzza a száját, pofákat vág, morog stb.
A barátomnak mondtam, hogy én nem akarom, hogy beszéljen vele, de hajthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!