Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál irigy lenni barátodra,...

Szoktál irigy lenni barátodra, ismerősödre? Miért? Hogyan nyomod el magadban az irigységet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 16:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, főleg arra, ha valaki jobb anyagi körülmények között él, mint én. Pl. tud tadarítónőt vagy dadát tartani.

Arra vagyok a legirigyebb, ha valaki többet tud utazni, mint én, pl. eljut Új- Zélandra vagy a Karib-tengerre,

Ezek annyira nem elérhetetlenek, 500 ezer az utóbbi /fő, de nekem eddig csak 300 ezer jött össze, azt is most el kellett költeni valami másra. Így még nyugdíjig sem látom.

2010. ápr. 23. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár nagyon szégyellem. A sógornőmnek és a párjának minden megadatott, amiről mi még csak nem is álmodozhatunk. Kaptak ajándékba házat, autót, így aztán nincs semmilyen hitelük, költhetik a pénzt, és sajnos irigy vagyok rájuk. Felmegy a vérnyomásom, amikor felhív minket telefonon és újságolja, hogy most éppen mit vettek és mennyiért.

Nekünk sürgősen el kellene költöznünk a szüleimtől mert nagyon rosszban vagyunk velük és nem szívesen látnak itt minket. De nekem nem sikerül elindítanom a vállalkozásomat, a párom nagyon keveset keres, nem kapunk lakáshitelt, albérletbe pedig nincs lehetőségünk menni.

Mi soha nem fogunk ajándékba kapni sem házat, sem autót. Már attól is boldog lennék, ha hitelt kapnánk :(

2010. ápr. 23. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
igen sajnos
2010. máj. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!