Szoktál irigy lenni barátodra, ismerősödre? Miért? Hogyan nyomod el magadban az irigységet?
Igen, főleg arra, ha valaki jobb anyagi körülmények között él, mint én. Pl. tud tadarítónőt vagy dadát tartani.
Arra vagyok a legirigyebb, ha valaki többet tud utazni, mint én, pl. eljut Új- Zélandra vagy a Karib-tengerre,
Ezek annyira nem elérhetetlenek, 500 ezer az utóbbi /fő, de nekem eddig csak 300 ezer jött össze, azt is most el kellett költeni valami másra. Így még nyugdíjig sem látom.
Igen, bár nagyon szégyellem. A sógornőmnek és a párjának minden megadatott, amiről mi még csak nem is álmodozhatunk. Kaptak ajándékba házat, autót, így aztán nincs semmilyen hitelük, költhetik a pénzt, és sajnos irigy vagyok rájuk. Felmegy a vérnyomásom, amikor felhív minket telefonon és újságolja, hogy most éppen mit vettek és mennyiért.
Nekünk sürgősen el kellene költöznünk a szüleimtől mert nagyon rosszban vagyunk velük és nem szívesen látnak itt minket. De nekem nem sikerül elindítanom a vállalkozásomat, a párom nagyon keveset keres, nem kapunk lakáshitelt, albérletbe pedig nincs lehetőségünk menni.
Mi soha nem fogunk ajándékba kapni sem házat, sem autót. Már attól is boldog lennék, ha hitelt kapnánk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!