A legnagyobb butaság lenne a szerelmet választani a biztos kapcsolat helyett. A házasság pontosan erről szól, hogy jóban-rosszban. Jelenleg te vagy "rosszban", amit meg kell oldani hogy aztán újra jó lehessen.
Ha rögtön az első jött-ment elég ahhoz, hogy elcsábulj, akkor lehet, hogy a férjed jobban jár egy olyan asszonnyal, aki valóban kitart jóban-rosszban. Ha pedig maradsz és elmondod a férjed a szitut és azt is, hogy min mész keresztül és hogy merre akarsz menni tovább - azaz vele akarsz maradni -, akkor ezzel még inkább mélyíteni lehet a kapcsolatot.
2016. jún. 18. 09:14
12/17 anonim válasza:
Amit 4-es írt, az áll a legközelebb ahhoz, amit magam is gondolok. Persze nem tudom, kérdező, hogy hogyan érzel a férjed iránt, nekem is voltak fellángolásaim, de sose vettem ezeket véresen komolyan, nem mentem bele semmibe. Megmaradtam flört szinten, jólesett, de a férjemet szerettem, eszembe se jutott, hogy elhagyjam, vagy megbántsam.
2016. jún. 18. 10:25
13/17 anonim válasza:
Én is lettem szerelmes család mellett (nem volt semmi köztünk), a párommal rossz volt a kapcsolatunk, nem foglalkozott velem bármit csináltam. Végül a másik lemorzsolódott én pedig újra értékeltem a dolgokat, a páromat leültettem és megbeszéltük a dolgokat, elmondtam neki a másikat is, az érzéseimet is. Azóta sem tökéletes a kapcsolatunk, de sokkal jobb, jobban figyelünk egymásra.
2016. jún. 18. 11:46
14/17 anonim válasza:
Ha nem vagy képes önállóan megállni a lábadon, mert az egész felnőtt életedet a férjedre támaszkodva élted, akkor nem fogsz merni menni, mert fosol tőle, hogy most szakad a nyakadba minden, az önálló felnőttséghez szükséges feladat, amiket eddig elmulasztottál (pl. a lakhatás kérdésének megoldása önállóan).
Ha önállóan élni tudó nő lennél, akkor nem kérdeznél másoktól ilyet, mert úgyis a szívedre hallgatnál, és nem lenne félnivalód az egyedüléléstől.
2016. szept. 14. 18:22
15/17 anonim válasza:
Nekem vegyes érzéseim vannak, hiszen maga a kérdés is egy olyan élethelyzetre irányul, amelyben egy adott ember iránti érzelmi és testi vonzódás, másrészről egy másik ember iránti megbecsülés, tisztelet és bizalom csap össze. gy érzem, hogy hiba, ha nem engedünk az érzelmeknek, mert akkor soha nem fogjuk magunkat igazán megismerni és elesünk egy (talán életre szóló) nagy élménytől, örökre bennünk marad a tüske és a hiányérzet. Másrészt, ha a férjed valóban szeret téged, tehát neked a legjobbat akarja, akkor elenged, sőt majd alkalomadtán meg is bocsájt és visszafogad, mert nincs nagyöbb öröm annál, mint amikor valakit nem fosztunk meg a boldogságától és magunkhoz láncolunk. A gyerekek, az más kérdés, de ha ők nem érzik magukat megfosztva a szülőktől, akkor őket a dolog nem igazán érdekli.
2016. dec. 15. 20:08
16/17 anonim válasza:
Eltero valaszok vannak, de maradj a kicsikkel es a ferjeddel, mert par honap es nagyon megbannal mindent
2017. nov. 24. 00:42
17/17 anonim válasza:
Biztos hogy az uj ferfinek kellenek a gyerekeid is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!