Mi történhetett apámmal?
Mostanába egyre forróbb itthon a levegő. Nincs olyan nap ami nem telne el veszekedéssel,kiabálással.Azt vettem észre hogy egyre agresszívabb.Én 17 éves vagyok , van egy nővérem is és egy édesanyám is. Apámon már kéne változtatni , de nem tudom hogy hogy lehet.
Esténként szokott inni , minden este iszik . Egy hétre jut kb.3 napóleon + háromnegyed karton sör .Gondolom ezt is ide írom lehet hogy köze van hozzá...
Mit tudok tenni ? :(
ismerős .. nálam is így kezdődött 4 éve, mára már gyűlöljük egymást, leribancoz, elküld a háztól, össze vissza szid ..
de természetesen próbáltam változtatni ..
ajánlom hogy ő akármennyire csúnyán beszél veled, próbálj meg kedves lenni .. nem tudom mi lesz a vége ..
nem történt a családban olyan dolog, ami feldúlta volna?
15*L
Az nem semmi mennyiségű pia, ami természetesen a gondjainak a következménye. Lehetséges, hogy a munkahelyén támadt feszültség, de akár még otthon is lehet probléma.
Az a baj, hogy ezen te nem tudsz változtatni, csak ő tud. Szerintem beszélj édesanyáddal és a testvéreddel, hogy ültessétek le közösen apádat, hogy megbeszéljétek a gondokat. Aztán vagy hajlandó rá, vagy nem...
nem, semmi olyasmi :/
de a szomszéddel eléggé utálják egymást, és elvileg miatta iszik vagyis ráfogja...
szőlővel foglalkozik, de abba mi a nagy trauma ? Igaz hhogy sok munka van vele de azért vannak mások is akik ezzel foglalkoznak erre felé, és mégsem isznak :S:/
Édesanyám azt mondta hogy régen rosszabb volt, agresszívabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!