Most volt szülinapom (boo-yeah), viszont olyan ajándékot kaptam, aminek egyáltalán nem örülök, számomra haszonlatan. Most mit mondjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
:/
Egy táblagépet kaptam, ami tök jó, de van már laptopom és telefonom, szóval igazából felesleges.
Tudom, hogy drága volt, pont ezért sajnálom :/ Olcsóbb ajándéknak még jobban is örültem volna (igazából az a fajta vagyok akit a legkisebb dolgok is boldoggá tesznek).
Ennyire nem ismernének a saját szüleim?
Még a értetlenségemet se látták meg amikor megláttam...
Nem akarok hálátlan lenni, de azért mégis... akkor már inkább mentünk volna moziba vagy ilyesmi, tényleg.
Most mit csináljak?
2016. máj. 13. 22:49
21/22 anonim válasza:
"Nem értem amúgy, mi a problémád. Mi az, amiről lemaradtál?"
Nem érted a kérdést??? Nem maradt le semmiről, hanem a szülei vettek neki egy drága, de felesleges ajándékot. Most nem tudja, hogy mit csináljon a haszontalan tárggyal úgy, hogy ne bántsa meg a szüleit.
22/22 anonim válasza:
Máskor szoljál szüleidnek mit szeretnél szülinapodra kapni .az ember szóbol ért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!