Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most volt szülinapom (boo-yeah...

Most volt szülinapom (boo-yeah), viszont olyan ajándékot kaptam, aminek egyáltalán nem örülök, számomra haszonlatan. Most mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

:/

Egy táblagépet kaptam, ami tök jó, de van már laptopom és telefonom, szóval igazából felesleges.

Tudom, hogy drága volt, pont ezért sajnálom :/ Olcsóbb ajándéknak még jobban is örültem volna (igazából az a fajta vagyok akit a legkisebb dolgok is boldoggá tesznek).

Ennyire nem ismernének a saját szüleim?

Még a értetlenségemet se látták meg amikor megláttam...

Nem akarok hálátlan lenni, de azért mégis... akkor már inkább mentünk volna moziba vagy ilyesmi, tényleg.

Most mit csináljak?

2016. máj. 13. 22:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Szüleidel be mentek ahol veték és vissza viszitek és vesztek rajta mást .ennyi

Viszont nekem pl nem fölösleges a tablet ,van laptopom,telefonom,tabletem ,laptopom már egy ideje szerelöre vár karbantartás miatt.igy jó hogy van egy 10 colos tab amin tudok filmet nézni ,olvasni,írni,játszani,telefonom utazás közben szoktak hireket olvasni ,levelet olvasni .én számomra egyik dolog sem fölösleges mindegyiket tudom használni.

2016. máj. 14. 05:08
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Máskor szolj mit szeretnél vagy egyezetek meg egy összegbe amenyit szüleid tudnak ajándékra száni ,és abol az összegböl válasz magadnak ajándékot .
2016. máj. 14. 05:14
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Na, én ugyanígy jártam, a kedves párom (már ex) adott tabletet, holott TUDTA, hogy nem kell, nincs rá szükségem, és a könyveket spec. sokkal jobban imádom.

Megköszöntem, mert úgy illik (de a mellé kapott bonbonnak ezerszer jobban örültem), ám azóta (lassan másfél éve) be se kapcsoltam, mert minek?

Ő használta néhanapján, de ennyi. Most itt porosodik a dobozában, komolyan gondolkozom, hogy eladom.

Amúgy a téged leoltók nem tudom, milyen piszok boldogok lennének, ha egy nekik tök haszontalan cuccot kapnának ajándékba.

2016. máj. 14. 06:35
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

Nem értesz hozzá, nem tudod hogy kell használni. Nekem is van mindhárom. De nem lehet mindíg mindegyiket használni. Leírom neked hogy én hogy használom. A laptop az asztalon van és otthon azon vagyok. Ha kocsival megyek, akkor jön a telefon, míg meg nem unom mert kicsi a képernyője (5.5").

Ezen csak ideig óráig lehet netezni. És ilyenkor veszem elő a taletet (8") .Na ezen már elég jól lehet netezni, olvasgatni. De mint írják vissza viheted és vagy az árát kéred vissza vagy levásárolod valamire.

2016. máj. 14. 06:49
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Ja az lemaradt, hogy ha lefekszek akkor is még egy kicsit a tabot használom. Jobb mint a teló.
2016. máj. 14. 06:56
 16/22 anonim válasza:
63%
Gondolj a jövőre is. Lehet jelen pillanatban nincs rá szükséged, de történhet bármi változás. Hidd el jól fog még jönni neked az a tablet.
2016. máj. 14. 07:10
 17/22 anonim ***** válasza:
13%

Rettentően sajnállak, megdobtak egy laptoppal....

Kommunikálni manapság nem szokás?

2016. máj. 14. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:
19%

PC, laptop, tablet, okostelefon, mindnek megvan a létjogosultsága, ahogy leírták. Meg kell tanulni használni. Hülyét is kapnék, ha nekem a lapátkezeimmel egy 4-5" okostelefont kellene nyomkodni, még a 7" is kicsi, ezért van 10" tablet hozzá, a telefonom meg gombos. Szinte mindenre alkalmasabb mint egy okostelefon a jól látható, nagy kijelző miatt. Hátizsákkal megyek mindenhova, így elfér nálam. Ha nem így lenne, jobb a kisméretű okostelefon.

Kezdd el használni a táblát és hamar hozzád nő majd, onnantól baromira utálni fogod az okostelefon zsúfoltságát. Aki egyszer már netezett és gépelt 10"-on, az rühellni fogja a 4"-t és a telefon megmarad telefonnak.

2016. máj. 14. 08:36
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

Mit kell egyeseknek kötekedni, hogy örüljön neki???

Nem mindenki szeretne tabletet, nem mindenki netfüggő, gépfüggő, nem mindenki használja ki!

Nekem van egy iphone-om és egy laptopom. A telefonom munkába elviszem hogy elérhető legyek, otthon rá sem nézek napokig. A laptopot pár órát használom naponta. Semmi kapacitásom, igényem nem lenne egy harmadik kütyüre. A férjem ugyanígy van vele (amúgy fiatalok, 27 évesek vagyunk), vett magának egy tabletet, mert milyen menő volt akkoriban, egy év múlva eladta, mert nem használta ki.

Vannak olyan emberek, mint mi és a kérdező is akiknek FELESLEGES. Egy felesleges és drága dolgot MINEK tartogasson, ha abból a pénzből hasznosabb dolgokat is lehetne venni? Akármit, ami neki tetszik, vagy akár elmehetne egy koncertre az árából, fürdőbe, akármi, amit szeret.

Értem én, hogy van aki szerint nagyon hasznos, de a kérdező szerint nem! Ha győzköditek, akkor sem lesz az.

2016. máj. 14. 10:48
 20/22 anonim ***** válasza:
11%

"Most mit csináljak?"

Vágd földhöz a tabletet és toporzékolj.

Nem értem amúgy, mi a problémád. Mi az, amiről lemaradtál? Az ajándékozásnak két értelme van, az, hogy lásd, a megajándékozó szeret téged (ez megvolt, pipa), meg az, hogy kapj valami hasznosat vagy szépet. Ez most nem jött össze, de ha neked egy mozi is jó lett volna, akkor menj el szépen moziba, és kész. A tabletet meg rakd be a fiókba.

2016. máj. 14. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!