Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan döntenétek a helyemb...

Ti hogyan döntenétek a helyemben? Költöznétek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok. Több,mint 3éve együtt vagyok a barátommal. Távkapcsolatban élünk. Ő idén érettségizik (20éves) én pedig már tavaly leérettségiztem. Nem sikerült abba az iskolába mennem tovább ahová szerettem volna. Így beíratkoztam egy másikba ,de nem érdekel igazán ,nem szeretném elvégezni,csak kellett a diákigazolvány ,hogy tudjak dolgozni diákként. Illetve mivel félárva vagyok 65000forintot kapunk apummal havonta,amiért suliba járok. Jövőre egy olyan suliban folytatom ami tényleg érdekel és el is szeretném végezni. Itthon is van olyan iskola és ott is ahol a párom él. Felvetődött,hogy költözzek oda ,viszont nem vagyok jóban a családjával,igazából nem is beszélek velük meg semmi.. Természetesen suli mellett dolgoznék is és semmiben nem szorulnék rájuk,beleadnék a költségekbe és a házimunkába is beszállnék. Így nem kellene utazgatnunk a barátommal. De nem érezném otthon magam,úgy érezném ,hogy semmi jogom nincs ott semmihez. Félek,hogy nem tudnék alkalmazkodni az ottani dolgokhoz. Ha valamit nem úgy csinálnék ,ahogy nekik tetszik akkor rossz véleménnyel lennének stb.. Viszont otthon sem szeretnék maradni. Ott sokkal jobbak a lehetőségek plusz a házuk is sokkal jobb, a miénket szégyenlem mindenki előtt,mert felkellene újítani ,de nem tudnék annyi pénzt beleölni.. Nem szeretek itt lakni,mindenképp elszeretnék menni. De a párom nem hajlandó albérletbe költözni,mert spórolni szeretne és ha ott laknék nem kéne annyit fizetnünk mint egy albérletért. Tehát sok szempontból jó is lenne,de eléggé félek. Egyébként közel 200km-re lakunk egymástól de minden hétvégét együtt töltünk. Segítsetek ! :(
2016. máj. 12. 15:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem annyi a gond,hogy nem csillivilli a házunk. Egy elhagyatott helyen lakom,2 erdő vesz körbe. Nincs közvilágítás , így hajnalban ha megyek dolgozni ,vagy este mikor hazamegyek elég félelmetes.. homokúton kell kijárni a buszhoz,ami elég messze van és sokszor akkora a homok,hogy esély sincs áttekerni rajta biciklivel. Nem szeretek itt lakni,szerintem érthető.. :/
2016. máj. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!