Normális, hogy kifakadt a lányom a kórházban?
Kórházba került, autóbalesetet szenvedett. Kómában volt.
Pár alkalom után mondta a lányom, hogy mennyire rossz látnia azt, hogy a nagyszüleivel sírva megyünk be hozzá / sírunk egy-egy alkalommal, mikor bent vagyunk vele a kórteremben.
Mondta, hogy egyáltalán nem jó ezt a 'negatív' töltetet éreznie, valamit azt, hogy folyton sajnálgatjuk. Hozzátette, szerinte örülnünk, támogatnuk kellene, nem 'sírni'.
Normális, hogy kifakadt?
Igaza van, volt egy balesete, de túlélte, ti meg ott sajnáljátok meg siratjátok mintha meghalt volna...
Örüljetek inkább, hogy él!
23F
Mindkét lányom egyszerre volt a kórházban,
komoly tüdőgyulladással,akkor voltak 6 és 4 éves.
Előttük mindig optimista voltam,játszottam velük,rajzoltunk,
olvastam nekik.Amikor hazajöttem letussolni,akkor kisirtam
magam.A férjem ugyanúgy.
Ő is itthon szenvedett,amikor bent volt velük,
akkor szuper apa volt.:)
Teljesen normális.
Felkelni szeretne, nem pedig feküdni. (Én örülnék neki a helyetekben.)
Normális. A helyében én is azt mondanám akkor sírjanak ha meghaltam, egyébként pedig örüljenek annak hogy élek. Ha segítséget kérek és megkapom köszönöm, de sírni nem kell.
Lehet ő is így érez. Ha negatív dolgokat érez az csak hátráltatja a gyógyulását. Szóval, ha bent vagytok nála ne sírjatok, hanem örüljetek hogy él.
Eléggé lehozna az életről, ha sírnának fölöttem, mikor ÉLEK....
Nem inkább örülnötök kéne? Persze, a kezdeti sokk után.
Én is kifakadnék, ha gyógyulgatnék, közben a rokonság meg temetne, és olyan hangulatban járnának be engem látogatni, mintha a friss síromra vinnének virágot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!