Más szerint is furcsa, hogy a párom anyukája csak a páromnak küld/ akar adni ételt, nekem meg soha?
Egyedül, de (nem tudom, miért) mindig hatalmas adag kajákat szokott lefőzni magának, és egy hónapban többször is mondja a páromnak vasárnap, hogy hétfőn nyugodtan vigyen belőle, tud adni neki. Ez többes számban még sosem hangzott el, hogy "tud adni nekünk", pedig nem egy friss kapcsolat, és együtt is élünk. Persze, tudunk mi főzni magunknak is, de nekem akkor is rosszul esik picit.
Nekem anyukám akármit ad, nem csak "nekem" adja, hanem nekünk, pl. ha vicces ajándék bögrét vesz, azt is párban veszi meg, gondolva arra, hogy már ketten vagyunk együtt.
Szia!
Nem olvasom el a kommenteket, biztosan szétszedtek téged, amiért a következő szavakat használni merted a kérdésedben: "nekem", "soha", "furcsa", "párom anyukája" stb.
Az én anyukám is mind a kettőnknek ad ill köszön meg mindent, pedig nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Párom anyukája sose kérdezi meg, hogy vagyok (mert milliomos lányt képzelt el a fiához, nem tudom mi alapon mert ők sem azok távolról sem).
De még a párom anyukája is, másabb mint a te párod anyukája, mert mindig megkínál a főztjéből ha ott vagyok (az más kérdés, hogy másnak utána azt meséli, hogy én ingyen eszek nála, de már ezen csak nevetni tudok, úgyhogy nem is eszek nála vagy ha igen, akkor úgy járt.)
Szoktunk amúgy ajándékot venni.
Szóval, ha Téged enni akkor sem kínálnak meg, amikor ott vagy, akkor csak arra tudok gondolni, hogy bizony nemkívánatos személy vagy az ő számára. Esetleg, ha max 40-45 kg, akkor azt is jelezheti, hogy te bizony túlsúlyos vagy.
Akármi.
Párod rákérdezett már az anyukájánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!