Más szerint is furcsa, hogy a párom anyukája csak a páromnak küld/ akar adni ételt, nekem meg soha?
Egyedül, de (nem tudom, miért) mindig hatalmas adag kajákat szokott lefőzni magának, és egy hónapban többször is mondja a páromnak vasárnap, hogy hétfőn nyugodtan vigyen belőle, tud adni neki. Ez többes számban még sosem hangzott el, hogy "tud adni nekünk", pedig nem egy friss kapcsolat, és együtt is élünk. Persze, tudunk mi főzni magunknak is, de nekem akkor is rosszul esik picit.
Nekem anyukám akármit ad, nem csak "nekem" adja, hanem nekünk, pl. ha vicces ajándék bögrét vesz, azt is párban veszi meg, gondolva arra, hogy már ketten vagyunk együtt.
#5 vagyok
Én egész vagyok egyedül is, a párom meg külön egy másik egész. Szíved joga másképp látni, de nekem mindenképp igazam van, mert nem arról írtam, hogy mi az egy igaz útja a dolgoknak, hanem hogy én mit szeretek és mit nem.
"de nekem mindenképp igazam van, mert nem arról írtam,"
Igen anyukám, igen anyukám. Csak neked van igazad.
ha "ki nem szrja le", akkor minek válaszolsz? minek fejted ki?
konkrétan te vagy az, aki nem szrta le, hiszen elolvastad, és válaszoltál.
akkor meg mi szükség volt erre a trágárságra?
remélem vágod, hogy sgget csináltál a szádból! :D
Kedves utolsó, szerinted ha valaki azt állítja, hogy nem szereti az almát, meg lehet hazudtolni? Elmagyarázod neki, hogy az alma finom és ő nagyon szereti, csak eddig valami véletlen folytán nem esett jól neki az íze?
Vagy csak lusta voltál végigolvasni a mondatot, mert a közepén bekattant az automata?
nincs itt semmiféle automata, csak a trágárság egy ostoba emberre utal, ezt jeleztem.
ha nem volt érthető, hát mostmár az.
Az fura, hogy egy adagot küld. Mert ha ketten vagytok, akkor egy adaggal nem tudtok mit kezdeni. Nem illik.
Viszont itt a párod a hibás. Mondja anyukájának, hogy nem kér, mert ketten esztek, nem ő egyedül, vagy mondja, hogy neked is visz.
"Mert ha ketten vagytok, akkor egy adaggal nem tudtok mit kezdeni."
Mondjuk az egyik nem disznó módra felzabálja, hanem megosztja a másikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!