Miért ilyen az "anyós"? Hirtelen mibaja lett? Féltékeny?
A barátom 20éves, én 17 vagyok.
több mint 5 hónapja járunk, nagy a szerelem.
Ismerem a családját, már hazavitt bemutatni, nem éreztem hogy utáltak volna a szülei, az anyjával sokat beszélgettem, jófej volt, mintha 1000 éve ismerne.
Én vagyok az első lány akit hazavitt, a többivel...szóval kihasználták az előző csajai.
DE mostanában hivogatja az anyja, amikor velem van.
Mais felhívja, és hallom hogy kérdezi tőle, hogy: "mit csináltok?" a barátom nagyon mérges lett nemis válaszolt neki.
Meg mondja az anyja, hogy menjen hazafele, pedig csak d.u. 5óra volt, meg hogy eleget találkozunk mi... stb
Persze a barátomat sem kell félteni nem ment haza, kikapcsolta a telóját....
DE miért ilyen az anyja?
majd elmulik,hagyd,had hivja naponta 3x,majd megunja...
párom 22 volt mikor összejöttünk (én 19 akkor),első 1 évben eleinte 10re (!) haza,utána meg nálam aludt akkor felhivta 3x is egy délután aladt,h mit adtam neki vacsorára,van e váltásruhája,felöltözött-e rendesen,vagy csak hogy vihar lesz,kocsival ne kint álljon...mintha magától nem tudná párom...
aztán rájött,hogy ha párom nálam van,akkor sem lesz semmi baja,szólok bármi van...ő meg addig csinálhatja a saját dolgát...akkor kezdetek el utazgatni a férjével...azóta ő erőlteti,hogy jó helye van nálam a kisfiának...
ugyh: ne mérgelődj,légy türelmes,és bizonyitsd be,h nem ellopni aarod a kisfiát és bántani,hanem jó dolga van mellettedd...akkor megnyugszik,és szent a béke...
22/L
Á,csak azt látja,hogy egy fiatal csitri,akiben nincs semmi tisztelet teljesen behálózta a fiát és bazira fél,hogy nagymama lesz belőle idő elött,két év múlva meg perelhet a fia,hogy láthassa a gyerekét.
Miért nem mentek annyit a fiú szüleihez,mint amennyit a te szüleidnél vagytok?
Vagy anyádat is megfojtani készülsz?
A fiú anyja gondolom unatkozik,fél,hogy "elveszti" a fiát,nyugi veled is meg fogják ugyanezt csinálni a szüleid.
Ha képesek vagytok empátiára,akkor szép hosszú párkapcsolatra van kilátásod támogató családdal a hátatok mögött,ha nem,akkor esélyes,hogy úgyis szétfúrnak benneteket.
Az én anyósom ugyan ilyen, pedig mi nálatok 15 évvel idősebbek vagyunk, és sokkal régebb óta járunk, együtt is élünk.
Nem fog megváltozni. Neked szeretned kell a párodat, tisztelned az anyját. A párodnak meg magának kell kezelnie ezt otthon. Te akkor teszed a legjobbat, ha nem szólsz bele.
Utolsó,még szerencse,hogy legalább Te ilyen okos és bölcs vagy!
Egyébként vannak olyan emberek,akik mindig Beléd fognak kötni,akkor is,ha két halom ruhát élére vasalsz,és akkor is,ha patyolatra mosod a fehér ruhákat.Te akkor is a meny maradsz,akibe bele lehet kötni.Minden családba kell egy bűnbak.Úgy kell tenned,mintha nem is érdekelne a dolog.Majd a párod elrendezi az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!