Ti mit tennétek ha valamelyik családtagotoknak vennétek egy drága (20ezer fölötti) ajándékot majd az illető 2-3 napon belül elhagyná/eltörné/elrontaná?
9-es, Nem csak azért. Nagyon akartam meg is kaptam de nem biztos, hogy megérdemeltem. De sajnos, mert buta, meggondolatlan voltam sikerült elhagyni és lehet, hogy eltört vagy zárlatos lett esetleg valamelyik motor tönkre ment (de remélem csak az akku merült le). Már megbántam, ma még elindulok megkeresni hátha meglesz.
De ügye ahogy írták is akiktől kaptam azoknak fájna, csalódottak lennének és nemhiszem, hogy a minden csoda 3 napig tart elvet követnék.
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Mindenki hibázik. És időnként kellemetlenek a következmények.
Odaállsz a szüleid elé, elmondod, hogy mi történt, bocsánatot kérsz. Ha mérgelődnek, akkor elviseled. Majd lenyugszanak.
Én is inkább elkeseredett lennék, hogy ennyire nem értékelte az ajándékomat, hogy már el is hagyja, vagy tönkrement.
Így legközelebb már nem vennék drága ajándékot. Inkább olcsóbbat de jót, azzal az indokkal, hogy
" ez is jó lesz, úgy sem fog rá sokáig vigyázni"
Mondjuk én alapból nem vennék drága okos telefont tizenévesnek, amikor egy elfogadható áru normál telefon is megteszi..
"Mondjuk én alapból nem vennék drága okos telefont tizenévesnek"
FAIL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!