Havi 135ezer ft-ból meg lehet élni egyedülállóként, egy kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
Egyedül maradtam óvodás korú kisfiammal. Saját lakásunk van, így lakbér nincs... vajon a fenti összegből ki lehet jönni kettőnknek? Ennyi a fizetésem a gyerektartással együtt. Köszönöm2016. ápr. 19. 10:19
21/24 anonim válasza:
Hat nem tom. 60 ezer 2 fonek 1000 Ft naponta. Ennyibol szerintem nem lehet jollakni egy nap, hacsak nem krumplin, tesztan es kenyeren elt az ember.
22/24 anonim válasza:
Az étkezés igény kérdése.. Aki világ életében krumplis tésztán élt, annak elég a havi 20ezer forint..atyaég..
Nekem pedig a zabpehely/tojás/teljes kiőrlésű kenyér, gyümölcs, túró, csirkemell/hal, zöldség, tonhal/joghurt a napi kajám.
Ezt kb. havi 70ezerből oldjuk meg a párommal.
Egyébként a 135ezer szűkösen, de elég lehet. A lényeg, hogy mindent írj fel. Na meg keress jobban fizető munkát, mert ezt hosszú távon nehéz fenntartani.
Nagy kérdés egyébként, hogy mennyi a kiadásotok (számlák). Mert nővéremék és szüleim házát nézve a rezsi havi 80-100ezer forint.. Nekünk meg a 60 nm2-en újépítésű lakóparkban télen is 30ezer a tv/internet/közös költséggel együtt.
23/24 anonim válasza:
Nekünk szerencsère ingyen van a kaja a suliban, èn este már nem eszem, hogy a gyereknek jusson.. Ès igen megèlünk ennek az összegnek a negyedèbõl is. Ha csak rezsit kell fizetned simán be tudod osztani. Persze az új helyzet jár majd sok sok lemondással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!