Mire kellhet iskolalátogatási papír az apának, ha ő külföldön dolgozik, és a gyereket már régóta én nevelem egyedülállóként?
Németo-ban bármikor be lehet vallani az adót, csak annyi kikötés van, hogy 4 éven belül.(pl ha valakinek évente alig van jövedelme, nem is szükséges évente vallani)
tuti, hoyg adókedvezmény miatt kéri, hogy megkapja, Németo-ban hatalmas különbség van az adóban a gyerekesek és nem gyerekesek között!
azt viszont nem tudom elég e ahhoz az, hogy a nevén van(szóval nem nevelei, nincs vele, de ő az apa)de valószínűleg Németo nem foglalkozik ezzel, mert azt határozottan tudom, hogy amíg anyuka kint dolgozott(No) és a nagyinál Mo-n voltak a gyerekek a kinti csp-től kezdve minden járt az anyának.
*szóval olyanról hallottam(munkatársam volt), hogy az anya kint él, kinti bejelentettlakcím, kinti munkaviszony, gyerekek otthon nagyinál és mégis járt minden
szóval gondolom az apára is vonatkozik
részleteket(hogy a szülő otthoni lakcíme egyezik e a gyerek otthoni lakcímével, sanszos, hogy nem nézik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!