Mennyire várható el egy izomsorvadásos embertől, hogy dolgozzon?
Figyelt kérdés
Az alábbi betegségről van szó :
A 3-as típusú.
Szerinted hagyni kéne, vagy inkább szorgalmazni hogy beszálljon a családi költségvetésbe?
2016. ápr. 18. 17:22
1/8 anonim válasza:
Sztem szeretni, pihentetni. Tudna12x annyi erőfeszítéssel, mint te, kérdező. De akkor nem lenne jobb megbeszélni vele, mi az amit el tud látni, mi amit nem.
2/8 elwera válasza:
Valamennyit kell mozognia, mert azzal lassabban sorvad el az izma, de amiatt cseszegetni, hogy nem dolgozik, szerintem nem kéne. Az élet már így is kicseszett vele rendesen.
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudna dolgozni. Bár ehhez kéne ismerni a pontos állapotát.
Talán valami otthonról végezhetőt tudna csinálni. Amit pl. számítógépen lehet csinálni.
Ha szeretnétek, hogy dolgozzon valamit, akkor segítsetek neki keresni olyat, amit ő is tud csinálni. Biztosan nem egyszerű. Hiszen ha teljesen egészséges vagy, akkor sem olyan egyszerű munkát találni.
4/8 anonim válasza:
Semennyire... mégis hol, hogyan dolgozna ilyen súlyos betegen? Nem elég neki, hogy azt sem tudja, mennyi ideje van hátra, még el is akarják hajtani dolgozni, hogy beszálljon a költségekbe? Ne már...
5/8 anonim válasza:
A link amit kuldtel, azt irja, hogy csecsemoknel ill. gyerekeknel fordul elo, nem elik meg a felnott kort. Hany eves az illeto, esetleg nem jo betegseget linkeltel?
6/8 anonim válasza:
Előbb állnék ki a sarokra, minthogy a beteg párom dolgozzon. Fejleszti magát amennyire lehet. Én meg támogatom.
7/8 anonim válasza:
Ha nem dolgozik semmit, a haszontalanság èrzèse hamarabb felemèszti, mint a betegsége.
8/8 anonim válasza:
Nem varhato el mert ez a betegseg allando legzesi nehezsegekkel jar. ugysem lesz hosszu eletu beken kellene hagyni a szerencsetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!