Ha több éve együtt vagyok a párommal, és érzem, hogy szeret, de még egyszer sem mondta ki, az jelent valamit szerintetek?
33 évesen lehetne több eszed, mint hogy ilyeneken problémázol.
Ismered azt hogy:
Ki azt mondja imád, sose hidd el szavát,
ki azt mondja szeret, talán igaz lehet,
de az ki rád néz és nem mond semmit, annak ad egész szívedet, mert az hűn, s forrón szeret.
Lehet benne valami. A férfiak amúgy se szeretik ezt hangoztatni. Mellesleg én 8 éve vagyok kapcsolatban a párom sem szereti mondani, inkább érzékelteti de én tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Lehet, hogy én még fiatal vagyok ehhez 21 évesen. De még én sem mondtam ki a barátnőmnek azt a szót. Pedig még 4 éve vagyunk együtt. Ha kimutatja, akkor mi a gond?
Szerintem egyáltalán nem fontos állandóan ezt szajkózni, ha érzed, s kimutatja, akkor nincs abból semmi probléma.
Nekem a barátnőm gyakran mondja, mikor feltűnt neki, hogy az én számból ez egyszer sem hangzott el, akkor beszélt anyámmal, a hátam mögött erről a problémáról segítségképp. Anyám mondta neki, hogy ezt még családba sem mondtam senkinek, így lehiggadt. Ezután előadta a történetet s mondta amíg kimutatom az érzéseimet felé, addig nem fogja zavarni s nem problémázik rajta többet.
Ennek már kb fél éve s azóta is boldogan elvagyunk magunknak. Szóval ne problémázz ezen. Csak feleslegesen aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!