Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szeret, de sosem mondja,...

Ha szeret, de sosem mondja, hogy "örökké", az ilyen kérdéseket kikerüli, akkor csak fél az elköteleződéstől, vagy engem nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 15:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
15:28as érti, mire gondolok, nem az érdekel, hogy megesküdjön, hogy 10 év mulva is itt lesz melettem, hanem hogy jelenleg ez a leghőbb vágya!
2010. ápr. 6. 15:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem minden ember tudja kimondani, hogy szeret! Figyeld a jeleket! Lehet, hogy ő nem mondja, de érezteti! Milyen volt amikor megismerkedtetek? Ha akkor ki tudta mondani, akkor lehet, hogy valami nincs rendben, de ha ugyanilyen volt akkor is, mint most, akkor egyszerűen ilyen ember a párod!
2010. ápr. 6. 15:41
 13/24 anonim ***** válasza:

én sosem mondom hogy örörkké....annyit igértem,hogy 40-50 éves koráig vele leszek...utána nézünk neki egy 20éves kiscsajt,nekem meg egy 20 éves izmos pasit...

de addig csak ő lesz...

:D

2010. ápr. 6. 17:14
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Én sem voltam képes kimondani hogy szeretem...ezzel jól el is bizonytalanítottam a pasikat. Ez van. Van akinek nehezen megy ez. A viselkedése, hozzáállása Hozzád és a kapcsolatotokhoz a mérvadó és döntő!

26.L

2010. ápr. 6. 17:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Mikor fülig szerelmes voltam, ami a világ rózsaszínben látását jelenti, és úgy éreztem, hogy ez a srác az igazi, akkor sem mondtam, hogy örökké, mert számomra ez természetellenes, és ha nekem akkor ő ezt mondta volna, biztos jól meg is ijedek. Én akkor soha nem gondoltam messzebre, mint néhány óra, mert akkor láthattam őt újra. Nem értem rá közös jövőt tervezgetni, mert a gyomrom állandóan bizsergett, és csak a "tegnap estére" tudtam gondolni.:)
2010. ápr. 9. 18:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Több, mint egy éve vagyunk eggyütt, ne hajnlando ilyenekröl beszélni. Lassan már én sem érzem igy ezért...
2010. ápr. 11. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Oh istenem...3 férfi mondta már nekem, hogy "örökké szeretni foglak" Az első aztán megütött, a második börtönben van, a harmadikról meg el sem mondom mit tett.

Értem én, hogy miért szeretnéd hallani, nem azt akarod, hogy azonnal esküdjön meg, hogy TÉNYLEG örökká is fog tartani a szerelem.

de én megfogadtam, soha többé senkinek nem mondom, hogy örökké szeretlek és nem is akarom többet hallani. ezek szavak. CSAK szavak. ha a tetteivel bebizonyítja, hogy tényleg szeret, az sokkal többet ér, mint az idióta nyalifali párocskák, akik naponta hatvanszor mondják ezt egymásnak, aztán néznek, amikor kiderül, hogy az örökkének is vége...

a lényeg: ne szavakon lovagolj, érezd, hogy szeret, ha érzed, akkor minden rendben:)

2010. ápr. 11. 17:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Neked hiába válaszolnak értelmesen, te mindenképp azt akarod válaszként látni, hogy téged "pillanatnyilag örökké" szerethet(ne) a társad. Gondolod, hogy a boldogság annyi, hogy akivel jól vagy, az kimondja, hogy örökké és boldogan élsz, míg meg nem halsz? Hogy a boldogságot egyszer kell megtalálni és ez egy állandósult állapot? Ha kimondaná, hogy örökké, vajon nem kérdeznéd meg egy idő után, hogy mondhatja, hogy örökké, ha azt sem tudjuk, mit hoz a holnap?

2010. ápr. 12. 09:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo,elobb nolj fel,es utana gyere ide sirni,egy ilyen aprosaggal,Ez legyen a legnagyobb gondod az eletben! Ha valami sokkal nehezebb dolgot fuj eled a szel akkor mi lesz majd???Tanuld meg kezelni ezt a helyzetet,es ezt jobol mondom!
2010. ápr. 12. 12:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Én sem mondanám hogy örökké, hiszen egyszer meghalunk, és akár az lehet előbb, mint utóbb.

Egyébként a tettek fontosabbak, mint a szavak.

Én nem nagyon mondom a férjemnek, hogy szeretem, de eddig a kapcsolatunkból ő profitált többet. Én mindig többet tudtam neki segíteni, mint ő nekem.

Időnként úgy érzem, hogy mondja, hogy mennyire szeret, de ezek csak szavak, ha tettek nem követik, én meg csak kínlódom a saját dolgaimmal.

2010. ápr. 12. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!