Ha szeret, de sosem mondja, hogy "örökké", az ilyen kérdéseket kikerüli, akkor csak fél az elköteleződéstől, vagy engem nem szeret eléggé?
én sosem mondom hogy örörkké....annyit igértem,hogy 40-50 éves koráig vele leszek...utána nézünk neki egy 20éves kiscsajt,nekem meg egy 20 éves izmos pasit...
de addig csak ő lesz...
:D
Én sem voltam képes kimondani hogy szeretem...ezzel jól el is bizonytalanítottam a pasikat. Ez van. Van akinek nehezen megy ez. A viselkedése, hozzáállása Hozzád és a kapcsolatotokhoz a mérvadó és döntő!
26.L
Oh istenem...3 férfi mondta már nekem, hogy "örökké szeretni foglak" Az első aztán megütött, a második börtönben van, a harmadikról meg el sem mondom mit tett.
Értem én, hogy miért szeretnéd hallani, nem azt akarod, hogy azonnal esküdjön meg, hogy TÉNYLEG örökká is fog tartani a szerelem.
de én megfogadtam, soha többé senkinek nem mondom, hogy örökké szeretlek és nem is akarom többet hallani. ezek szavak. CSAK szavak. ha a tetteivel bebizonyítja, hogy tényleg szeret, az sokkal többet ér, mint az idióta nyalifali párocskák, akik naponta hatvanszor mondják ezt egymásnak, aztán néznek, amikor kiderül, hogy az örökkének is vége...
a lényeg: ne szavakon lovagolj, érezd, hogy szeret, ha érzed, akkor minden rendben:)
Kedves kérdező,
Neked hiába válaszolnak értelmesen, te mindenképp azt akarod válaszként látni, hogy téged "pillanatnyilag örökké" szerethet(ne) a társad. Gondolod, hogy a boldogság annyi, hogy akivel jól vagy, az kimondja, hogy örökké és boldogan élsz, míg meg nem halsz? Hogy a boldogságot egyszer kell megtalálni és ez egy állandósult állapot? Ha kimondaná, hogy örökké, vajon nem kérdeznéd meg egy idő után, hogy mondhatja, hogy örökké, ha azt sem tudjuk, mit hoz a holnap?
Én sem mondanám hogy örökké, hiszen egyszer meghalunk, és akár az lehet előbb, mint utóbb.
Egyébként a tettek fontosabbak, mint a szavak.
Én nem nagyon mondom a férjemnek, hogy szeretem, de eddig a kapcsolatunkból ő profitált többet. Én mindig többet tudtam neki segíteni, mint ő nekem.
Időnként úgy érzem, hogy mondja, hogy mennyire szeret, de ezek csak szavak, ha tettek nem követik, én meg csak kínlódom a saját dolgaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!