A nővérem a barátomnak dolgozna? (szerintetek)
A barátom a minap megkét, hogy tudnék a testvéremnek szólni/megkérdezni, hogy dolgozna e neki. Ilyen adminisztratív asszisztens szerű munka. Tudom a mostani asszisztensével nincs megelégedve és tudja, hogy a tesóm épp ráér (meg a pénz is kell neki) meg tudja, hogy ő precíz hogy dolgozzon neki.
Szerintetek hosszú távon lehet ebből gond?
Ha igen milyenek? Én mondtam barátomnak, hogy megkérdezem, bár szinte tuti, hogy a tesóm elfogadja.
Nem mondtam barátomnak, nem is fogom szerintem de engem lehet egy kicsit zavarna.
köszi.
23/L
Gondold át hogy milyen embernek ismered a nővéred őszintén! Megbízhatsz benne, vagy rivalizáltok sokat? Pletykás, vagy elvhű a családjához?
Ha az egyéni szűrödön átment a nővéred akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha attól félsz hogy aláaknázza a kapcsolatotokat csak azért hogy egy-két szituban önmagát fényezze akkor nagyon rossz ötlet az egész. Egyébként nem ismerek olyan esetet ahol jó ötlet volt barátot, rokont alkalmazni.
Én őszintén szólva csak akkor nem bánnám, ha tényleg nagyon kell a pénz a tesómnak. Gondolj bele, egyrészt ha a tesód nem válik be mint munkaerő akkor a párod hülyén érezné magát, ha kirúgja. Ha meg nem rúgja ki, akkor minden alkalommal rajtad csattan a "már megint elveszítettünk egy megrendelést a hülye nővéret miatt".
Másfelől a főnök-beosztott kapcsolatban van egy alá-fölé-rendeltség, amit nem jó behozni a családon belülre.
Szerintem no problem a dolog.
Evidens, hogy x db ALKALMAS jelentkező közül az ember az ismerőst-rokont veszi fel és nem az "utcáról beesett" xy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!