Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem a barátomnak dolgozn...

A nővérem a barátomnak dolgozna? (szerintetek)

Figyelt kérdés

A barátom a minap megkét, hogy tudnék a testvéremnek szólni/megkérdezni, hogy dolgozna e neki. Ilyen adminisztratív asszisztens szerű munka. Tudom a mostani asszisztensével nincs megelégedve és tudja, hogy a tesóm épp ráér (meg a pénz is kell neki) meg tudja, hogy ő precíz hogy dolgozzon neki.

Szerintetek hosszú távon lehet ebből gond?

Ha igen milyenek? Én mondtam barátomnak, hogy megkérdezem, bár szinte tuti, hogy a tesóm elfogadja.

Nem mondtam barátomnak, nem is fogom szerintem de engem lehet egy kicsit zavarna.

köszi.

23/L

2016. ápr. 11. 10:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Gondold át hogy milyen embernek ismered a nővéred őszintén! Megbízhatsz benne, vagy rivalizáltok sokat? Pletykás, vagy elvhű a családjához?

Ha az egyéni szűrödön átment a nővéred akkor nem lesz olyan nagy gond. Ha attól félsz hogy aláaknázza a kapcsolatotokat csak azért hogy egy-két szituban önmagát fényezze akkor nagyon rossz ötlet az egész. Egyébként nem ismerek olyan esetet ahol jó ötlet volt barátot, rokont alkalmazni.

2016. ápr. 11. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha kedves kérdezö nekem pont az volt az elsö gondolatom,amire te így finoman utalgattál..szerintem nem túl jó ötlet
2016. ápr. 11. 19:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi, azért megkérdezem a barátomat, hogy biztos jó ötletnek tartja e. Tesóm is pont így reagált, hogy nem tudja hogy egyáltalán elvállalja e pont azért mert hát fura lenne a testvére barátjának dolgozni. (bár munka szempontjából szerintem örülne neki)
2016. ápr. 11. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Családban, barátságában nincs üzlet vagy munka. Láthatóan mindenkit kényelmetlenül érint. Mi van, ha csak összeveszel a pasival? Vagy ők vesznek össze? És még közel sem a legrosszabbakra gondoltunk. keressen magának ás aszsisztenst, én nem támogatnám az ötletet.
2016. ápr. 11. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Annyi mindent lehet hallani... hát leköpném magam, ha a húgomról azt feltételezném, hogy megdugja a pasimat.
2016. ápr. 11. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én őszintén szólva csak akkor nem bánnám, ha tényleg nagyon kell a pénz a tesómnak. Gondolj bele, egyrészt ha a tesód nem válik be mint munkaerő akkor a párod hülyén érezné magát, ha kirúgja. Ha meg nem rúgja ki, akkor minden alkalommal rajtad csattan a "már megint elveszítettünk egy megrendelést a hülye nővéret miatt".

Másfelől a főnök-beosztott kapcsolatban van egy alá-fölé-rendeltség, amit nem jó behozni a családon belülre.

2016. ápr. 11. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
most olvasom, hogy te azt hiszed, megcsal vele a párod... ennyire nem bízol egyikükben sem? kicsi az esélye, hogy pont ekkora görényt fogsz ki párban és tesóban is...
2016. ápr. 11. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem no problem a dolog.

Evidens, hogy x db ALKALMAS jelentkező közül az ember az ismerőst-rokont veszi fel és nem az "utcáról beesett" xy-t.

2016. ápr. 12. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!