Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Szerintem a tusfürdő-dezodor a lehető legszemélytelenebb, leghülyébb ajándék amit vehet az ember :D
Amellett hogy arra fog asszociálni hogy büdös és nem fürdik eleget, még a hatása is olyan hogy "hát nem tudtam mit vegyek, vettem tusfürdő-dezodor szettet" :D
Szerintem egy tükörreflexes fényképezőgépnek nagyon örülne. Én ilyet szeretnék, ha a barátod lennék: [link]
;)
1hónap,az nagyon rövid idő..egy drágább csoki is megteszi..esetleg vmi karácsonyi cukiság..valami téli bögre..vagy ilyesmi. Te ismered ,hogy mit szeret...bonbon,forrócsoki por,ital,süss neki sütit..
Túl sokat ne költs rá..max 3ezer sztem.
Mi a hobbija?
Készíts neki valami finomat, a legtöbb pasi szereti a hasát :) meg valami apróságot, ami kapcsolódik a hobbijához vagy valamihez amit szeret.
Pl én barátom szülinapjára sütöttem tortát húsból (nem édesszájú), meg készítettem neki egy csillagrombolót (star warsból) mert tudom hogy szereti. Karácsonyra posztert kapott a kedvenc sorozatáról, mert gyűjti a posztereket, meg egy verset mert azt is szereti. Most karácsonyra a kedvenc játékából megvarrtam az egyik karaktert.
Egyik se nagy cucc, de mind hozzá kapcsolódik, és személyes :D
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!