Mivel vegyem rá anyát, hogy a barátomnál aludhassak?
Szokásos téma,tudom van már róla kérdés, de azon kívül,hogy "túl fiatal vagy" semmi választ nem olvastam.
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik korombeliek, és ott tudtak aludni a barátjuknál.Nagyon sok lánytól hallottam már, hogy bizony 14-15-16-17 évesen megengedtek neki a szülei.
Anyával nagyon jó a kapcsoltam, tényleg olyan anyuka aki még a legextremebb dolgokat is megengedi, és mindig elmondja, hogy elenged mert bízik bennem. Gondolom itt olyanokra,hogy elmehetek bulizni, késő éjszakáig koncertre,ha még valami problémásabb dolog is akad,miután meggyőződött róla,hogy biztonságos és tudom mit csinálok, leül velem beszélgetni, elmondja ő hogy gondolja, meghallgatja az én véleményem és elmondja hogyan viselkedjek. Ezután tényleg bárhova elenged, gyakran én is meglepődök mennyire bízik bennem. Persze ezt is csak úgy, hogy telefonálok, smst írok óránként, bár mostanában inkább azt mondja,hogy ne írjak állandóan inkább érezzem jól magam.
Na ezt azért mondtam, hogy lássátok, nagyon jó a kapcsolatunk, igazi mintaanyuka (és nem, nem azért mert mindent megenged)
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, volt már itt nálunk, családi ebéden is, ismeri őt a családom és jó véleménnyel vannak róla.
Már kétszer mondtam anyának, hogy ott szeretnék aludni, nem lenne semmi, tudja hogy felelősségteljes vagyok és nem olyan mint a mai lányok többsége. Erre mindig az a válasz, hogy túl fiatal vagyok, majd. Na ehhez el kell hogy mondjam, hogy ezer problémám akadt már az életben, amit egy felnőtt is alig, vagy sehogy sem tudott volna megoldani, feldolgozni és nekem sikerült. Persze ezekről is tud anya,és rengetegszer mondta hogy el se tudja hinni,milyen erős és érett vagyok, hogy úgy tudok viselkedni mint egy felnőtt és hogy le a kalappal előttem. Ő is tudja, és mondta hogy nem olyan vagyok mint a többiek, felnőtt gondolkodásom van és nem gyerek szemmel látom a világot és gondolok a
a következményekre.
(köszönöm ilyen poénokat hogy felnőtt vagy,megtudod oldani nem kérek)
Valaki segítsen, nem lehetek még évekig beskatulyazva,hogy majdmajdmajd.
Ezenkívül tudom hogy a barátomnak is nagyon rosszul esik, egy részt hogy a szüleim nem bíznak benne, másrészt tényleg olyan jó lenne az ő karjaiban elaludni és így is felkelni mert nagyon szeretjük egymást.
15/l
"Ha szerinted ez oke, akkor a te lanyod majd ezt fogja csinalni" - bocs, de ebből látszik, hogy teljesen félreértesz... az én lányom NEM azt csinálTA - igen, múlt idő - ami szerintem ok, hanem azt, ami őszerinte az. Ugyanis a saját élete, amiben a saját értékrendje a mérvadó, és nem az enyém, nekem véleményem lehet, amit el is mondhatok, akár többször is, oszt ennyi. Ettől Ő még lehetett volna apáca is, meg járhatott volna szexbulikba is... az ő döntése volt, és nem az enyém, önmagának kell megfelelnie, nem nekem.
Vágod?
#31, tessék, néhány szám: [link]
"Magyarország a középmezőnyben helyezkedik el 9,5 átlagos partnerszámmal." - derül kia Durex valóban nagy esetszámú nemzetközi felméréséből...
Szerintem ne akarj gyerekkorban felnőttet játszani, abból soha semmi jó nem lesz. Vannak ismerőseim akik korán, sokszor még korábban elkezdték a felnőtt létet, és 18 éves korukra kiégett fiatal csajok lettek. Mindent megéltek gyerekként, amit a fiatal felnőttek szoktak.
Szerintem 15 évesen nem létszükséglet az együtt alvás, legkésőbb 17 évesen biztos meg fogja engedni.
Csak azt tudom tanácsolni minden rossz indulat nélkül, hogy 15 éves korodnak megfelelően élj. A járás, kézfogás 1-2 csók teljesen elég 15 éves kislányoknak. Ráérsz majd 17-18 évesen ott aludni.
Azt írod hogy a barátodnak nagyon rosszul esik hogy nem bíznak benne a szüleid, nem engednek ott aludni. Na ezzel a mondattal bizonyítottad be nekem, hogy valóban annyi idős vagy mint amit írtál , tényleg 15 éves kislány. Annyira vagy gyerekes amennyire egy 15 éves kislánynak kell. Szóval várjatok még egy kicsit.
#31 " Nekem soha nem kéne egy ilyen lány." - bocs, de erről beugrott egy sztori... békésen utazgatok a buszon, dupla ülésen 2 lány, az egyik átlagos, a másik "anyucikajókislánya" és az utóbbi - az egész buszon hallható hangerővel - felháborodottan magyarázta a másiknak, hogy "bezzeg az XY, aki több f*** fogott, mint kilincset, bezzeg az kell a fiúknak, bezzeg én, a ERKÖLCSÖS lány nem..." - vagy 15 percen át. Szegény mellette ülő lány már azt se tudta, hova nézzen, az egész busz persze kuncogott... (és persze megértettük a fiúkat, maximálisan)
Naszóval, tapasztalatom szerint alapvetően 3 féle arhetípus van, a szép a szépségével hódít, akinek egyénisége van, az meg azzal. A maradék meg megpróbál jobb híjján a lúzerségéből várat építeni, na ő lesz a "konzervatív erkölcsű", aki jobb esetben "majd csak érettségi után, mert az anyukám/apukám.." teljesen csőd esetben meg "szűzen az oltár elé"...
Jó esetben persze az ilyen emberek is egymásra találnak - elvégre nekik is jár a boldogság...
Na, én szerencsére még soha sem szorultam arra, hogy "konzervatív erkölccsel bíró" legyek...:)))
35
Most ez hogy jön ide? Egy 15 éves kislányról van szó. Senki nem mondta neki hogy szüzen menjen férjhez, sőt még azt sem mondtuk hogy menjen férjhez. Csak annyit , hogy egy kicsit várjon. Ennyi.
Amúgy nem csak a szépek és nem csak az egyéniséggel bírók találnak normális párt maguknak. Fura vagy.
#36, szerintem egyáltalán nem vagyok fura:)))
Egyébként szerintem is várhat a Kérdező pár hónapot, mondjuk max a nyári szünetig... ha viszont akkor is nemleges az anyja hozzáállása, na azzal akkor már valamit kell kezdeni.
#35: Miert lúzer az olyan lány, mint amit leírtál? Mert van erkölcse , és nem ugrik rá minden fa.szra? 10x inkább ilyen lány kéne, mint azok akik túl nagy kislánynak képzelik magukat 15-16 évesen.
Az ízléstelenséged díjazni fogják a Humor kategóriában, de itt inkább csak nevetséges az értékrended :)
#38, ha neked pont ilyen kellene, akkor neked van adva:))
(bocs, sajnos nem kértem el a címét, mert engem abszolút hidegen hagyott, meg egyébként is mindenki rajta kuncogott...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!