Ez igazságtalan? Bátyámnak van egy barátnője húsvétra kapott 8000-ft értékbe ajándékot a szüleimtől, én meg semmit sem kaptam nagyon sz*rul esik. :@-. -" 14L
szerintem fura hogy husvetra ajandekot adtak es foleg ilyen ertekben. esetleg ha szulinapja lenne vagy karacsony vagy ballagasa.... en max olyankor kaptam valamit a baratom szuleitol, meg akkor is ritkan, bar nem is vartam el.
az meg tenyleg durva hogy te nem kaptal. en a helyedben szova tennem, ez tenyleg szemetseg veled szemben.
Ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy húsvétkor a fiúk kapnak ajándékot, a lányik meg nem?
Amúgy a kérdésre válaszolva, nagy igazságtalanság. De ezt már te is tudtad, amikor feltetted a kérdésedet. Szerintem most rögtön kérdezd meg a szüleidet, mert itt senki nem fogja tudni...
"eddig csak a rokonaimtól kaptam és a szüleimtől nem.."
Úgy érted, hogy általában ez van, vagy csak idén?
Ha általában ez van, akkor értelmetlen a kérdésed. Ha csak idén, akkor nagy valószínűséggel igazságtalanság ért.
Biztos jó paritnak tűnik a lány, a szülők nyaliznak neki, hogy házasság legyen a vége.
A nők gyakran hiszik azt, hogy a társuk családja utálja őket. Komoly ajándékkal a szüleid ezt meg tudják előzni.
Lehet, hogy a szüleidnek nem volt pénzük kivételesen csak arra, hogy jópofizzanak a jövendőbeli sógornőddel.
Ne izgulj, ha összeházasodnak, már te is kapsz újra ajándékot, vagy a barátnőd kap majd, te meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!