Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez igazságtalan? Bátyámnak...

Ez igazságtalan? Bátyámnak van egy barátnője húsvétra kapott 8000-ft értékbe ajándékot a szüleimtől, én meg semmit sem kaptam nagyon sz*rul esik. :@-. -" 14L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

szerintem fura hogy husvetra ajandekot adtak es foleg ilyen ertekben. esetleg ha szulinapja lenne vagy karacsony vagy ballagasa.... en max olyankor kaptam valamit a baratom szuleitol, meg akkor is ritkan, bar nem is vartam el.

az meg tenyleg durva hogy te nem kaptal. en a helyedben szova tennem, ez tenyleg szemetseg veled szemben.

2010. ápr. 4. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Jó lesz, ha megszereted a lányt, mert alighanem a szüleid arra tepernek, hogy esküvő legyen. És akkor a sógornőd lesz...
2010. ápr. 4. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy húsvétkor a fiúk kapnak ajándékot, a lányik meg nem?

Amúgy a kérdésre válaszolva, nagy igazságtalanság. De ezt már te is tudtad, amikor feltetted a kérdésedet. Szerintem most rögtön kérdezd meg a szüleidet, mert itt senki nem fogja tudni...

2010. ápr. 4. 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"eddig csak a rokonaimtól kaptam és a szüleimtől nem.."

Úgy érted, hogy általában ez van, vagy csak idén?

Ha általában ez van, akkor értelmetlen a kérdésed. Ha csak idén, akkor nagy valószínűséggel igazságtalanság ért.

2010. ápr. 4. 17:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Eddig mindig kaptam ajándékot csak most nem:S nem tudom hogy hozzam fel hogy zavar:S
2010. ápr. 4. 18:02
 16/22 A kérdező kommentje:
De kezdek belenyugogodni.. most nem halok bele.. amúgy nem csináltam semmit..
2010. ápr. 4. 18:03
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Biztos jó paritnak tűnik a lány, a szülők nyaliznak neki, hogy házasság legyen a vége.

A nők gyakran hiszik azt, hogy a társuk családja utálja őket. Komoly ajándékkal a szüleid ezt meg tudják előzni.

Lehet, hogy a szüleidnek nem volt pénzük kivételesen csak arra, hogy jópofizzanak a jövendőbeli sógornőddel.

Ne izgulj, ha összeházasodnak, már te is kapsz újra ajándékot, vagy a barátnőd kap majd, te meg nem.

2010. ápr. 4. 18:19
 18/22 anonim ***** válasza:
A szülőktől nem csak a fiúk kapnak egyébként. Ez hülyeség, ők max a locsolásér plusz tojást, de a lányok is kapnak mint mikuláskor édességet, apróbb ajándékot. Ez az egyik válaszolónak ment.
2010. ápr. 4. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Valami itt sántít.Egyébként ezt tisztázd inkább a szüleiddel,mert vadigenek csak tippelgetni tudnak.Meg maximum a pártodra állni,holott sok tényezőt nem is ismerünk,ismernek.
2010. ápr. 4. 19:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szüleidtől s aztán írj. Szerintem tök szar, bármit is csináltál, ha igen ha nem akkor sem helyes. :(
2010. ápr. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!