Flörtöltetek már kamu fb-kontóval a párotokkal ha valami stiklit gyanítottatok a kapcsolatotokban? Némi maszek nyomozás?
"Ugyan már uttsó, nagy az Isten állatkertje, néha egészen elképesztő hülyeségeket csinálnak az emberek. Ma reggel egy 15 éves kiscsaj dobott fel magáról ide a kérdésében vagy 8 szelfit, derékig meztelenül, arccal. Szerinted?:-)"
Szerintem? Remélem lementetted ha jó csaj :DDDDDDDDD (Akkor át is küldhetnéd :DDDD )
Btw én Googlen rákerestem volna a képekre, simán lehet, hogy kamu.
Igen, csináltam már ilyet. 14 vagy 15 éves voltam, nagyon tetszett egy gyerek, de féltem, hogy bejön neki valaki más is és ezért egy régebbi facebookomra beléptem, megváltoztattam a nevet és írtam neki. Kiderült, hogy én tetszettem neki és hogy szerelmes is belém. Mikor bevallottam neki, hogy aki álnéven írt, én voltam, nagyon mérges lett, hogy miért nem bízok benne.
Így felnőtt fejjel visszagondolva, elég gyerekes volt. De akkor még rendben volt, mivel kicsi voltam.
Viszont aki már 20+ évesen ilyeneket csinál, az nem érett egy párkapcsolatra. Azért vagytok együtt, hogy megbeszéljetek mindent, ha gyanakszol valamire, mondd a szemébe, ne facebookon nyomozz! :)
Nem, nem csinalnek ilyet, inkabb beszelnek vele.
Ez egy baromi gyerekes megoldas, hogy az ember nyomozgat es kamuzik.
Akivel nem tudsz leulni es rendesen megbeszeleni a dolgokat, azzal a kapcsolat maga mar halalra van itelve amugy is. (Tetszik vagy sem, de tartos nem lesz, vagy ha igen, akkor sz*r lesz.)
számomra több ponton bukik ez a feltevés.
az egyik,hogyha nem bízok a másikban, akkor nem járok vele. vagy ha valami gyanús, akkor rákérdezek.
a másik meg az, hogy tényleg ki lehet szúrni a kamu fiókokat. de ha tegyük fel ez nem történik meg, mert jó kamu fiókot csináltál, akkor is hogy lenne olyan hülye a párod, hogy egy vadidegennek kiteregeti ,hogy éppen csal téged? vagy hogy gondoltad? elcsábítod valami netről leszedett képről?
szerintem ezt felejtsd el, hanem szemtől szembe kérdezz rá, amire gyanakodsz..
Igen, de véletlen volt! :D és nagyon groteszk.
Legyek én pl. Erika. Van egy rendes fb profilom meg egy másik, ahol E-vel kezdődő "vicces" név van, amit nem lehet beazonosítani, onnan nézelődök cégekről pl. ha állást keresek.
Angliában voltam és rá akartam írni a barátomra. Be akartam lépni az erikás fbra de valamiért nem engedett be. Mindenképp chatelni akartam a barátommal ezért beléptem az E-sre.
Épp ráköszöntem volna mire ilyet szól:
Szia Eszter, de rég láttalak. Hogy vagy?
Szóval azt hitte egy másik csaj vagyok!!
Belementem a játékba és egész kellemesen kikezdett velem. Persze rövid válaszokat adtam, mert fogalmam nem volt ki az az Eszter. Erre azt mondta milyen sejtelmes vagyok és ez bejön neki.
Régi sztori...de akkor lehidaltam. Nem mondtam el neki, hogy én voltam az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!