Én 2008-ban váltam el.Úgy állapodtunk meg,hogy a volt férjem 2*10000 FT-ot fizet a két lány után. Plusz ki kell fizetnie a beiskolázás felét (számlák alapján). A promblémák 2014-ben kezdődtek. Hol fizetett, hol nem vagy kevesebbet. Fék év után elmentem a bíróságra, hogy tiltsák le a fizetéséből. ez megtörtént azóta is kapom. Utólag derült ki, hogy az ő lakásán nagyon sok adósság miatt rajta van a jezálog( köztük az enyém is . Most én vagyok a szemét és a pénzéhes. Van barátnője, ő is dolgozik. Nekem is van munkám plusz kapom a családi pótlékot.
Ez a 2*10.000 Ft elég piti összeg, összeteheti a két kezét a kedves exférjed, hogy nem kell többet fizetnie. Más apákat kegyetlenül lehúz a volt feleség. Nem vagy pénzéhes, a kérdésre válaszolva. Fizessen csak, elvégre az ő lányai is, nemcsak a Tieid...
Bátyám jut eszembe, aki kajakra megmondta unokaöcsémnek, hogy azért dolgozik feketén, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie.
2016. márc. 21. 21:33
14/19 anonim válasza:
Gondolom peren kívűl állapodtatok meg, mert a gyerektartás úgy tudom a fizetésének a 33%-a. Egyébként, ha havi 20ezret sokall 2 gyerekre, akkor ő a görény, nem te a pénzéhes! A bíróság többet ítélt volna! A baját meg magának csinálta, nem a te gondod!
2016. márc. 22. 00:34
15/19 anonim válasza:
Gyerekenként minimum 25öt kéne adnia de még az is neccesen fedezi a felét a költségeknek. El van szállva a pali. Én bemennék a bíróságra, kérni, hogy emeljenek a gyerektartáson. :))
2016. márc. 22. 08:07
16/19 anonim válasza:
Miért lennél pénzéhes? Gyerekenként 10000 Ft még az étkezésüket sem fedezi. Nálunk kapásból elmegy 8000 az óvodai étkezésre, azon felül pedig többet költök élelmiszerre, mint havi 2000 Ft. (napi egy joghurt árát sem fedezi).
Arról nem tehetsz, hogy a férjed válás után milyen adósságokat halmozott fel. A gyerekek ellátása ugyanúgy a te felelősséged is.
2016. márc. 22. 09:38
17/19 anonim válasza:
2x10ezer forint puttony fing se, ahhoz képest, hogy két gyermek felnevelése mennyibe kerül. Nem értem, miért van az, hogy válás után bizonyos apukák úgy tesznek, mintha a gyerekük vmi szeplőtlen fogantatásból keletkezett volna és nekük semmi közük az életükhöz, nevelésükhöz... Nem te vagy pénzéhes, ő nem tesz eleget apai kötelességeinek. Az senkit nem érdekel hogy milyen jelzálog van a házán, meg milyen újcsaládot kell eltartania. Addig nyújtózkodjék, ameddig... Ne csináljon gyereket, ha nem gondoskodik róla. Neked, illetve a gyerekeidnek az a pénz jár.
2016. márc. 22. 15:59
18/19 anonim válasza:
Nem.inkább balek vagy.20.000 Ft két gyerekre nagyon nem elég.
2016. márc. 23. 06:49
19/19 anonim válasza:
Nem vagy pénzéhes, ez nem sok a minimálbérhez képest sem.
(Viszont az jelezném, hogy a sokak által említett 25 ezer forintok/gyerek egy valószínűleg minimálbéres apuka számára kifizethetetlen összegek. 20-30 ezer forintból senki sem fog megélni.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!