Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erdemes elvállni ilyen helyzet...

Erdemes elvállni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Férjemmel jó 19 éve együtt élünk 2 gyerekünk van 17 és 14 évesek. Szerelem nincs köztünk élünk mint a lakótársak egymás mellett évek óta. A férjem nem iszik, nem verekszik viszont szavakkal üt. Felbukkant egy férfi az életembe 5 hónapja akivel eddig nagyon jól elvagyunk. Ő már sürgeti h válljak el. Szüleimet beavattam h mit szólnának ha elvállnék, persze nagyon kiakadtak h hogy képzelem szétszedni egy családot. Miből gondolom h azzal majd jobb lesz...stb.Ők leveszik rólam a kezüket ha rosszul sül el az új partnerrel a dolog. Nagyfiam is ellenzi h elválljak. Közös a ház is a párommal. Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Volt már valaki ilyen helyzetben? Ez az új pasi elég bulizós félek nem e járom meg ha őt választom.
2016. márc. 20. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
Az új pasira 5 hónap után nem alapoznék. Csak akkor válj el, ha minden körülmények között ezt szeretnéd (akkor is, ha a pasi továbbáll), és el tudod tartani magadat és a gyerekeidet. Lefordítva, ha egyedülálló anyukaként kell boldogulnod, akkor is sikerülne. (ne függj az aktuális párodtól).
2016. márc. 21. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne a pasi miatt válj el, hanem magad miatt, ha nem sikerül rendbe hozni a házasságod. Kevés aljasabb dolog van, mint áttolni valaki nyakába a felelősséget azzal, hogy "miattad váltam el". Ebből lesz majd pár év múlva a "még ennyit sem teszel meg értem, pedig miattad váltam el" és egyéb érzelmi zsarolások.
2016. márc. 28. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!