Erdemes elvállni ilyen helyzetben?
Én anno annak idején hasonlóképpen már csak együtt éltünk egy fedél alatt a férjemmel mint a lakótársak. Jóformán már beszélgetni sem beszélgettünk, szex pedig már egyáltalán nem volt. Közös ház, közös gyermek, én mégis a válás mellett döntöttem, de nem egy másik férfi miatt. Sőt nem is volt képben másik férfi. Egyszerűen nem akartam leélni újabb 15 évet úgy, hogy magányos vagyok egy jóformán idegen férfi mellett akinek nem kellettem már. A válás fél év alatt lezajlott. Vagyon megosztással volt gond, mert bár a közös gyermekünkre nem tartott igényt a közös ingatlanra igen. Inkább elmentem a fiammal albérletbe, és új életet kezdtünk. 4 évvel később végül is csak eladtuk az ingatlant és megkaptam a jogos részemet. Bevallom 1 dolgot nagyon bánok. Azt, hogy a válással vártam 15 évet..Előbb el kellett volna válnom.
)még valamit: VÁLNI, és nem váLLni
ez a te életed nem a majd felnöt gyereké, nem a szüleidé, nem az aktuális páré
ha ugy döntesz hogy a párod lelki terrorját nem viseled el vállj el de ne cseréld le a családi terrora úgy csömörből vödörbe esel
a nagyfiad marad az apjánál ha valami nem tetszik
felnöt nő vagy se a szülökre se másik férfira nics szükséged
És te mite teszel a kapcsolatodért? Amit leírtál abból az jön le, hogy te inkább kilépnél ebből és belépnél egy sokkal rizikósabb, felszínesebb és vélelmezhetően sokkal rövidabb kapcsolatba. Azaz az egyszerű utat választanád.
Vállalkozó lettél, hogy vállni akarsz?
Erkölcsileg helyes lépés a válás lenne, tekintve, hogy a házasság egy monogám dolog és nem fér bele a szerető.
Egy olyan ember szemszögéből aki számára nem jelent semmit a hűség annak nem feltétlenül érdemes válni, mert az egész eddigi élete fel fog borulni és elveszik a megcsalás izgalma is ami annyira csábítja, aztán megint ott lesz az üres semmitérő kapcsolat, amiben nem fog ottmaradni egy bulizós pasi. Plusz ha kiderül, hogy félrejársz akkor valószínűleg óriásit fogsz zuhanni a gyerekek szemében.
23:02: A logikával nincsen baj. Egyszerűbb ejtőernyővel leugrani a ház tetejéről, mint lebattyogni a lépcsőn. Egyszerűbb szeretőt tartani, mint energiát szánni arra, hogy megjavítsunk egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!