Miért piszkálnak a fizetésem miatt?
Szerintem senki sem "piszkál". Kommentálják a fizetésedet, de ez nem rosszindulat. Ha ennyire nem akarod, hogy felemlegessék, akkor ne számolj be nekik a fizetésedről.
Az én szüleim nem tudják, hogy mennyit keresek, nem is kérdezték soha.
Még nem olvastam el a kommenteket, de én úgy látom, hogy:
1. a párodat kicsit frusztrálja, hogy te jobban keresel, mint ő, nem tudom, fog-e ez változni, de ha nem, az csak rosszabb lesz, kérdés, hogy kell-e neked így ez a kapcsolat
2. apád meg egy teljesen más kor gyermeke, amikor még jobban számított az életkor a bérezésnél (anyukám egyébként ugyanez a kategória, persze, örül, hogy a tesóm és én így keresünk, ahogy keresünk, de azért csak fáj neki, hogy ő több, mint 30 év után keres úgy, mint most sok fiatal - mondjuk anyukám közalkalmazott), ezt ne ródd fel neki
[link] Csináld ezt vele! :DDD
Amúgy komolyra fordítva a szót: engem zavarna, ha a párom nem örülne velem együtt a szakmai sikereimnek, amikért évekig tanultam, és utána is keményen dolgoztam érte. Ha nem tudja túltenni magát azon, hogy a 21. században egy nő is kereshet ugyanolyan jól vagy jobban, mint egy férfi, akkor én a helyedben hamar rövidre zárnám ezt a dolgot, és szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!