Monika780131 kérdése:
Mit tehetek ma a paromat elvitek a munkahelyerol a rendorok
mert tartasdij tartozasa van 72orara fogdaba tetek mit lehet
tenni? Semilyen felvilagositast ezen kivul nemkapok
Volt párja megelégelte nem fizetést és ezért viheték el .
2016. márc. 20. 06:35
22/50 A kérdező kommentje:
Es ezert kaphat borton buntetest?
Sántít a történet.
Ha megtalálták munkaidőben, munkahelyen, akkor be van jelentve. Ilyen esetben bérből tiltanak.
Szerintem nem igaz az egész...
2016. márc. 20. 07:08
24/50 A kérdező kommentje:
De igaz igyvolt azota nemtudunk semit rola
Gondolom feketén dolgozik, így nincs miből tiltani. De miért nem mész oda, ahol letartóztatták? Vagy mit vársz? Felhív.a rendőr, hogy elmondja, minden rendben van, vacsorázott, fogat mosott, zuhanyzott a párod, aztán esti mesét olvastak neki, aludt egy nagyot. Vagy mit vársz? Gondolom a volt párnak elege lett belőle, hogy feketén dolgozik az ürge, és nem fizet egy kanyi vasat sem.
2016. márc. 20. 07:21
Szerinted nem érdemelte meg? Ezt mond el neki is, így tudni fogja hogy ha majd téged hagy ott pár gyerekkel, neked se kell majd gyt-t fizetnie mert nem várod el. :-)De amúgy milyen lelkivilágod van neked, hogy fél évig nem fizet és te egyszer se szólsz rá hogy kellene? Neked van gyereked? Ha van, a pasid az apja?
2016. márc. 20. 07:28
23!
Nem tiltani csakúgy munkaberbol hasra utesre. Azt az anyának kell kérvényeznie. Plusz azt se felejtsük el, h ogy a rendőrségnek nem feladata a tartozás behajtása, vagy munkabér eltiltás, hasonlók. Ok megkapjak a feljelentést és mennek. Ennyi. A történet amúgy simán lehet igaz. Ha az apa nem fizet és anyának kell a pénz, akkor simán mehet feljelentést tenni már másnap is.
Kérdező, ha a párod kifizeti az elmaradt tartasdijat, akkor megússza egy figyelmeztetessel. Miért nem fizet amúgy? Fél év. ...
2016. márc. 20. 07:30
28/50 A kérdező kommentje:
Miert nemfizet nemtudom tobbszor szoltam neki mi masfel eve vagyunk egyutt es nekem is van gyerekem 3 az apjuk nem ö hanem mas aki nemfizet !nemtudom az egesz bonyolult ugy nemtudom ha mas ilyen helyzetbe lenne mit tene !nemtudom az elozmenyeket csak enyi hogy nemapja de megis mert a nevere vette tehat inentol kotelezetsegei vannak fizetnie kellett volna enis tudom azt viszont nem hogy miert nemfizet es azt sem tudom hogy miallt a legelso birosagi papirjan a multjarol szinte semmit semtudok tegnap jott egy telefon a rendoroktol es enyit mondtak
Ha feketén dolgozik, nincs hol megtalálják...
A letartóztatáshoz is kell a feljelentés. Csak akkor indít a rendőrség eljárást, ha minden más (pl letiltás) eredménytelen. Sosem ez az első lépés...
2016. márc. 20. 08:07
Tévedsz, utolsó. Mehet anyuka már egy nappal az után is a rendőrségre, hogy nem érkezett meg a pénz.
2016. márc. 20. 08:19
Kapcsolódó kérdések: