Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ma a paromat...

Monika780131 kérdése:

Mit tehetek ma a paromat elvitek a munkahelyerol a rendorok mert tartasdij tartozasa van 72orara fogdaba tetek mit lehet tenni? Semilyen felvilagositast ezen kivul nemkapok

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 23:14
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Volt párja megelégelte nem fizetést és ezért viheték el .
2016. márc. 20. 06:35
 22/50 A kérdező kommentje:
Es ezert kaphat borton buntetest?
2016. márc. 20. 06:39
 23/50 anonim ***** válasza:
45%

Sántít a történet.

Ha megtalálták munkaidőben, munkahelyen, akkor be van jelentve. Ilyen esetben bérből tiltanak.

Szerintem nem igaz az egész...

2016. márc. 20. 07:08
 24/50 A kérdező kommentje:
De igaz igyvolt azota nemtudunk semit rola
2016. márc. 20. 07:10
 25/50 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom feketén dolgozik, így nincs miből tiltani. De miért nem mész oda, ahol letartóztatták? Vagy mit vársz? Felhív.a rendőr, hogy elmondja, minden rendben van, vacsorázott, fogat mosott, zuhanyzott a párod, aztán esti mesét olvastak neki, aludt egy nagyot. Vagy mit vársz? Gondolom a volt párnak elege lett belőle, hogy feketén dolgozik az ürge, és nem fizet egy kanyi vasat sem.
2016. márc. 20. 07:21
 26/50 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted nem érdemelte meg? Ezt mond el neki is, így tudni fogja hogy ha majd téged hagy ott pár gyerekkel, neked se kell majd gyt-t fizetnie mert nem várod el. :-)De amúgy milyen lelkivilágod van neked, hogy fél évig nem fizet és te egyszer se szólsz rá hogy kellene? Neked van gyereked? Ha van, a pasid az apja?
2016. márc. 20. 07:28
 27/50 anonim ***** válasza:
81%

23!

Nem tiltani csakúgy munkaberbol hasra utesre. Azt az anyának kell kérvényeznie. Plusz azt se felejtsük el, h ogy a rendőrségnek nem feladata a tartozás behajtása, vagy munkabér eltiltás, hasonlók. Ok megkapjak a feljelentést és mennek. Ennyi. A történet amúgy simán lehet igaz. Ha az apa nem fizet és anyának kell a pénz, akkor simán mehet feljelentést tenni már másnap is.

Kérdező, ha a párod kifizeti az elmaradt tartasdijat, akkor megússza egy figyelmeztetessel. Miért nem fizet amúgy? Fél év. ...

2016. márc. 20. 07:30
 28/50 A kérdező kommentje:
Miert nemfizet nemtudom tobbszor szoltam neki mi masfel eve vagyunk egyutt es nekem is van gyerekem 3 az apjuk nem ö hanem mas aki nemfizet !nemtudom az egesz bonyolult ugy nemtudom ha mas ilyen helyzetbe lenne mit tene !nemtudom az elozmenyeket csak enyi hogy nemapja de megis mert a nevere vette tehat inentol kotelezetsegei vannak fizetnie kellett volna enis tudom azt viszont nem hogy miert nemfizet es azt sem tudom hogy miallt a legelso birosagi papirjan a multjarol szinte semmit semtudok tegnap jott egy telefon a rendoroktol es enyit mondtak
2016. márc. 20. 08:02
 29/50 anonim ***** válasza:
33%

Ha feketén dolgozik, nincs hol megtalálják...

A letartóztatáshoz is kell a feljelentés. Csak akkor indít a rendőrség eljárást, ha minden más (pl letiltás) eredménytelen. Sosem ez az első lépés...

2016. márc. 20. 08:07
 30/50 anonim ***** válasza:
22%
Tévedsz, utolsó. Mehet anyuka már egy nappal az után is a rendőrségre, hogy nem érkezett meg a pénz.
2016. márc. 20. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!