Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a szakítást...

Mit tennél, ha a szakítást fontolgatnád, erre a párod megkérné a kezedet?

Figyelt kérdés
A kérdés 100%-ban elméleti, csak a kíváncsiság hajt!
2016. márc. 15. 20:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván nemet mondanék és szakítanék.

Ez mindkettőnk érdeke lenne, mert ő sem akarna egy olyan lányt elvenni, aki nem szereti.

Egyébként velem olyan történt, hogy a párom bevallotta, hogy tetszik neki egy másik lány és alakul vele valami, kiborultam, összetörtem és erre megkérte a kezem félkomolyan annyira bepánikolt...

2016. márc. 15. 21:50
 22/25 anonim ***** válasza:
94%
Ja és persze szakítottunk. :D
2016. márc. 15. 21:50
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

Azért nagyban függ a szituációtól is, hogy miért tervezem vele a szakítást. Mert nem mindegy - ha pl. azért, mert nem láttam rajta, hogy tervez velem, de közben megkér, akkor megkönnybbülnék, és igent mondanék.

Azontúl meg nemet mondanék, de megint szituációtól függ, hogy azonnal szakítanék-e vele, vagy adnék egy esélytm és úgy mondanék nemet, rendesen megindokolva.

2016. márc. 16. 12:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Hááát, ha azért akarnék szakítani, mert nem látom, hogy vekem tervezné a jövőjét, és erre gyorsan megkérné a kezem, akkor biztos lennék benne, hogy csak a pofámat akarja befogni a gyűrűvel.
2016. márc. 16. 22:36
 25/25 anonim válasza:
Elfogadnám és nem szakitanek
2016. márc. 24. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!