Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a szakítást...

Mit tennél, ha a szakítást fontolgatnád, erre a párod megkérné a kezedet?

Figyelt kérdés
A kérdés 100%-ban elméleti, csak a kíváncsiság hajt!
2016. márc. 15. 20:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Hát, picit(?) ellentmondanék az eddig válaszolókkal, noha tökéletesen értem az álláspontjukat.

Ha a párod erre az elhatározásra jut, akkor azon az oldalon komoly a dolog.

Kérdés, hogy te mennyire jelezted, hogy szerinted gond van a kapcsolattal ( gondolom nem nagyon, különben nem tenne ilyent). Kérdés, hogy mi a gond. Orvosolható, vagy kibékíthetetlen ellentét?

Én időt kérnék, és leülnék egy őszinte beszélgetésre ahol elmondanám, hogy éppen a szakítást fontolgattam.

Aztán a gond jellegétől függően lépnék tovább.

2016. márc. 15. 20:30
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Félek, hogy csak ne kerüljek ilyen helyzetbe... Nagyon kínos lenne, nem tudom mit mondanék. Talán előre próbálnám sugallni neki, hogy inkább ne tegye, ha ilyen gondolatai vannak.
2016. márc. 15. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
13%

- Leszel a feleségem?

- Dehogy!!!

2016. márc. 15. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Voltam ilyen helyzetben. Időt kértem, aztán szakítottam, nem működött volna.
2016. márc. 15. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha azért szeretnék vele csak szakítani mert nem halad előre a dolog és csak azt éreztem, hogy halogatja a házasságot akkor akár még igent is mondanék. Ha más a baj a kapcsolattal akkor nemet.
2016. márc. 15. 20:49
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Én fontolgatom, pedig dolgozunk a hibáinkon. Jelenleg biztosan nemet mondanék, nem vagyok annyira kibírhatatlan és trampli, hogy ő legyen az egyetlen férfi, aki eljegyezne.. :)
2016. márc. 15. 20:54
 17/25 anonim ***** válasza:
14%

"nem vagyok annyira kibírhatatlan és trampli, hogy ő legyen az egyetlen férfi, aki eljegyezne."

De előbb- utóbb azzá válsz, és akkor már ő sem jegyez el.

Ki jegyezne még el, ha nem vagy riba, akinek több kapcsolata van párhuzamosan?

2016. márc. 15. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Én!
2016. márc. 15. 21:04
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Magadból indultál ki? :) irány a fürdőbe borotválkozz :)
2016. márc. 15. 21:13
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Voltam ilyen helyzetben. Először ledöbbentem. Mondjuk ő tudta, hogy részemről kihűlt a dolog. Többször jeleztem, hogy változtatni, vagy szakítani kellene, de ő nagyon ragaszkodott hozzám, ezt is amolyan mentőövnek szánta, 3 éve voltunk együtt. Ő kért, hogy egy hirtelen "nem" helyett gondoljam át, így tettem, de maradtunk a nemnél és vége lett.
2016. márc. 15. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!