Új nagyon durva fejlemények: "Szerintetek ettől változott meg a viselkedése? " -> Na most mit tegyek? :-/ Újabb kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ennek a nagyon durva folytatása következik, kérlek olvasd el.
Pár napig nyugi is volt. De utána kezdődött minden előlről, de sokkal brutálisabban. Most már ott tartunk, hogy tönkretesz engem, próbálja kicsinálni fateromat, és nagyszüleimet.
De ami végképp kiverte a biztosítékot az az, hogy próbáltam segíteni neki takarításnál, 3x is felajánlottam a segítségemet, mert láttam, hogy nem fog boldogulni. 3x is elutasított, 3.-ra úgy, hogy kell a fr@ncnak a segítségem. Jólvan, lenyeltem, elmentem haveromhoz, visszaértem kb. 1 óra múlva, és azzal fogad szószerint idézek: "Na itt vagy te roh@dt szemétláda kölök, hogy semmit nem segítessz, csak itthon lógsz, vagy csavarogsz."
Innen már végleg semmibe vettem anyámat, és elmondtam neki a véleményem: "Na most lett elegem az egészből, tudod ki a szemétláda, te roh@dék. Próbál segíteni az ember elküldöd, és még a hibás. Mész te a f@szomba. Most már nem elég, hogy engem teszel tönkre, de most már az egész rokonságot. Miért nem mész el, és hagysz minket nyugodtan? Ja hogy nincs rá pénzed. Mindig példálózol, hogy neked van csak érettségid, mégis egy sz@ros büfében dolgozol 4 órában, miközben fater 2 szakvizsgával, saját céggel keres az egész családra. Te meg annyit sem keresel, hogy egy havi lakbért kifizess."
Erre természetesen elrohant, meg leosztott, pedig tudja, hogy igazam van. Meg azzal jött, hogy nem tv-zhetek, mert ilyen rohadt g*ci voltam vele. Én meg beültem az ajtó elé, hogy ne tudjon bejönni. Meg, hogy ő nem fog fizetni nekem semmit. Hát nagyon besz@rtam.
Elmondtam ma fateromnak az egészet, és ő is gondolkodott rajta, hogy elküldi innen, mert nem bírja tovább se ő, se nagyszüleim, és neki szólt már 4 szomszéd is, hogy csináljanak valamit vele, mert ez nem állapot, gyakorlatilag anyám nem beszámítható. Így megmondták mind a 4en.
Itt már nincs mit tenni, a tegnapi eset óta csak papíron az anyám, és szeretné mindenki ha elhúzna a ...ba. Hogy tudnánk rávenni, hogy fogja magát és menjen innen, hogy végre legyen egy kis nyugtunk? Mindenkinek így lenne a legjobb, kivéve neki, de őszintén megmondom, eljutottam arra a pontra, hogy teljesen lesz@rom, akár mehet a híd alá is tőlem. Aki így beszél a saját fiával, családjával, anyósával, az megérdemli.
17/F
Én már írtam neked az előző kérdésedhez is.(Én vagyok az anyuka akinek szintén 17 éves fia van)
Ezt olvasva én arra gondolnék,hogy anyukád idegileg ki van borulva,és mentális zavarokkal küszködik..Ezt orvosi segítséggel kéne kezelni,vagyis mindenképpen arra törekedni,hogy orvos vizsgálja meg.
Sajnos sem kidobni,sem elzavarni nem tudjátok,hiszen ő is ott lakik,az ő otthona is..
Azt,hogy ő 4 órában dolgozik,és nagyon keveset keres az a saját magánügye..
valahogy arra kéne az apukádat rávenni,hogy hasson a feleségére,és vigye el sürgősen egy orvoshoz!!
Más lehetőségetek nem nagyon van..
Mint írtam nekem is 17 éves fiam van,így nagyon sajnálom hogy ilyet kell átélned,és együtt érzek veled..Egy fiatalnak nem szabadna így élnie...Egy anyának amikor már ennyi idő a fia örülni kéne több okból is.
- mert már önálló,és tiszteli a szüleit
-mert ilyenkor már látni,hogy milyen felnőtt embert faragtunk a gyerekeinkből..
Megértem,hogy teljesen kiveszett belőled az anyai szeretet érzése,és nem tiszteled..Ugyanis ennek kölcsönösnek kéne lennie..(erre mondják,hogy azt kapod amit adsz...)
21:39
Én ezt megértem, de ahogy a szavidból kiveszem tudsz róla, és gondolom gyógyszereket szedsz, és próbálsz mindent megtenni annak érdekébe, hogy normális életet élj. Anyám ennek épp az ellenkezője.
ma 21:46 vagyok.
Még valamit..
Anyukádnak tuti,hogy mentális problémája van.Ahogy leírtad a viselkedését végig az volt az érzésem,hogy akár a sógoromról is írhattad volna.Ő ugyanezt csinálja a húgommal és a kislányával.(5 éves a kislány és már most nem szereti az apját) De a külvilág szemében a sógor a legnormálisabb,legodaadóbb apa,és férj...Csak éppen senki nem tudja,hogy komoly gyógyszereket szed az idegbetegsége miatt.(mentális zavar,depresszió stb)
A gyógyszer sem fog segíteni. Az én anyám kajak ilyen, amióta rákos, még jobban. Totyogós koromtól fogva a zsigereimből utálom, pedig senki nem nevelt rá, mindig azt hallottam hogy szeresd az édesanyát, csak jót tett veled. Nem értékel semmit, roha.dt bun.kó, önző nőszemély. Ételre nincs pénz (apám nagyon jól keres, és mindet elba.ssza. Tudom, apának kéne fognia a dolgokat, csak nagyon naív. Ha tehetném, felpofoznám, anyám meg kivágnám a fra.ncba, mert más nem segít.), de ő fodrászhoz meg műkörmöshöz jár. A cigi tönkretette a bőrét, el van hízva, de miniszoknyába jár és festi magát. Ezerszer megmondtuk neki tesómmal, h szégyelljük ezért nem megyünk vele sehova, de nem fogja fel. Szeretőt is tart. És van egy nyolc általánosa.
Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy lehet akármilyen ilyen-olyan mentális problémája, de ha még a gyerek zsigerből utálja bármelyik szülőjét: azt el kell onnan tenni. A gyerek fog belebetegedni a szülőnek a dolgaiba!
Nálunk is ez van. Hugom teljesen lelki nyo.morult már, én is nehezen bírom. Pedig orvosi kezelést kap... csak épp sza.rt sem ér...
Tegnap este is megkaptam a magamét, ok nélkül miszerint én egy roh@dék gyerek vagyok, örüljek, hogy itt lakhatok, ha tudta volna, hogy ilyen gyereke lesz belefújt az első pocsolyába dögöljek meg, és ha mégegy szót szólok addig üti a fejem a falba amíg meg nem halok. Ezt végképp nem tudtam szó nélkül hagyni, erre elkezdett volna cibálni a hajam. Nagyon nagyon de nagyon közel jártam, hogy én magam a hajánál fogva kirángatom a lakásból, és bezárom az ajtót. És egy biztos. Ha legközelebb is így mer beszélni velem meg is fogom tenni, bármilyen következménnyel is jár, vagy bárhogy fogtok elítélni. Ezt nem lehet bírni idegrendszerrel.
UI: persze ezt mind akkor csinálta pont amikor bement faterom fürdeni, mert tudja, hogy ha ezt meglátta volna ő maga rángatta volna le a lépcsőn ki az utcára.
Menj el a gyámhatósághoz!Ez már nagyon durva.Mond el nekik,hogy beszámíthatatlan és félsz tőle!
Mi lesz a következő lépése?A hátadba állítja a kést?Ezt ne várd meg!Aki így viselkedik az bármire képes!
Nem megyek, nem akarok máshova kerülni.
Ma már próbált kedveskedni, mint ha mi sem történt volna, de ez ku..ára nem így megy. Aki így merészel beszélni a fiával az nem az anyám.
nem mész a gyámhatósághoz mert nem akarsz máshová kerülni.De a következő balhénál ahogy mondod nem fog érdekelni semmi,de a hajánál fogva fogod kirángatni a lakásából..
Ha ezt csinálod(bár én ezt is meg tudom érteni)akkor jogosan mehetne anyád akárhová panaszt tenni ellened,és akkor nagyon valószínű,hogy te neked kell oda menned ahová küldenek..
A gyámhatóságra meg ha elmész még nem jelenti azt,hogy "intézetbe"kell menned.SŐT! Nem kell sehová menned hiszen apád veletek van,és gondolom ő továbbra is gondozna téged.De nem árt a gyámügy mert ők hivatalból elrendelhetik az orvosi vizsgálatot anyukádnál...Talán ők tudnak segíteni..
Csak egy kérdés: Apád miért nem tesz lépéseket?Ő is szólhat egy orvosnak aki segíthet.Elindíthatja a válópert,és a bíróság segítségével is kérheti a teljes elme orvosi vizsgálatot...Szóval inkább neki és nem neked kéne lépéseket tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!