Segítségre lenne szükségem. Nem tudom már mi lenne a jó döntés?
Szóval:
A szüleim 4 éve elváltak.Az apukám összejött egy fiatalabb nővel,mi (a 3 testvéremmel) anyánál maradtunk.
3 évig éltünk vele együtt,megkeserítette az életünket,nem költött ránk,mimdent apa fizetett.Aki úgy,hog nem élt velünk..több időt töltött velünk,mint a másik szülő.
Szidta nekünk,káromkodott és üvöltözött..péntekenként haza se jött,a pasijánál töltötte az éjszakát.
Novemberben,a nővérem szalagavatójának estéjén (amire történetesen nem lett meghívva,nem is csoda) amikor hazaértünk a házba,azt láttuk,hogy mindent elvitt..a bútorokat,a tv-t,étkésuleteket..stb,csak 4db levél volt ott,minden gyereknek 1-1.
Azóta nem láttuk,néha ír 1-2 sms-t és ennyi,hogy mennyire szeret minket és hiányzunk neki.
Valaki mondja meg,mit csináljak a helyzettel?! Apukám hetente 3x jön ide,egyébként egyedül élünk 4-en a testvéreimmel.
Mi lenne a helyes döntés? Mind a szülöl,mind a gyerekek részéről.
Előre is köszönöm annak,aki elolvassa és hajlandó válaszolni a kérdésemre!
15/L
Tudjuk,hogy jelenleg hol tartózkodik,intézik a bíróságon is a tárgyalásokat..
A 4ből 3-an kiskorúak vagyunk:/
Na ez az..apánknszerint ez jó így..nem akarja,hogy odaköltözzünk
És nem gondol bele,higy így egyedül fekszünk le esténként,főzünk ,takarítunk,mosunk..de ez így senkinek se jó:((
Anyád bűncselekményt követett el, amikor a 3 kiskorú gyereket otthagyott a lakásban és lelécelt.
A nagykorú tesó hány éves?
Ha apátok se hajlandó fizikai jelenlétével gondoskodni rólatok, akkor ebből sajnos intézeti lét lesz.
Elképesztő a történet, én is négy gyerek apja vagyok, nincs az a nő, akinek a kedvéért eltűrném ezt a helyzetet.
Sajnállak titeket, igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!