A hisztis unokahugom kishíján tönkretette a szülei házasságát azzal hogy egy osztálytársa faterjának elmondott mindent a saját muterjáról: kedvenc szín, étel, zene miegymás. A szülői értekezleten volt lehetőségük találkozni. Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 20:03
41/50 anonim válasza:
Engem is meglepett, h vannak helyek, ahol a gyereket okoljak a szulok megromlott hazassagaert. Remelem, a szoban forgo tini szulei azert nem, csak az unokanovere.
42/50 anonim válasza:
hát a szűcs jutka asszociációi messzebre visznek
43/50 acelsziv válasza:
Amikor az embet azt hiszi itt már mindent látott... Bejön egy ilyen...
44/50 anonim válasza:
Engem nem is érdekel, h mi a p..csa történik, csak írjatok még hozzászólásokat, könnyesre röhögtem magam. :D
45/50 anonim válasza:
Én töredelmesen bevallom, hogy múltkor összefutottam a lépcsőházban a szomszéd pasival, és valahogy szóba jött, hogy a sárga a kedvenc színe. Ez úgy felizgatott, hogy utánamentem a lakásába és egy fergetegeset szexeltünk. Amikor hazajött a férjem, nagyon gyötört a lelkiismeret-furdalás, ezért elmondam neki. Ő felsóhajtott és azt mondta, nincs joga elítélni, mert múltkor a munkahelyén a kolléganője odasúgta neki, hogy "tudom ám, hogy a zöld a kedvenc színed", mire ő nem bírt magával és istenesen megkefélte a fénymásoló tetején. Vannak dolgok, amik ellen nem tehet az ember, ez genetikailag belénk van kódolva, ilyenek miatt nem kell elválni.
46/50 anonim válasza:
Egy ideje szublimalt a kerdezo. Mar attol tartok, h talan csak nem az unokahuga intezte el. :-)
47/50 anonim válasza:
igazi elmeroggyant vagy.
ha a nő a férjét szereti, akkor hiába állít oda vki a kedves virággal, koncertjeggyel a kedvenc zenekarra, meg mittomén.
volt nekde vha kapcsolatod?
49/50 anonim válasza:
Na, de jó, hogy felvetetted, engem is érdekelne :D a "hisztis unokahúg" azóta már 21 éves :D
50/50 anonim válasza:
Engem is érdekelne a story vége 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!