A hisztis unokahugom kishíján tönkretette a szülei házasságát azzal hogy egy osztálytársa faterjának elmondott mindent a saját muterjáról: kedvenc szín, étel, zene miegymás. A szülői értekezleten volt lehetőségük találkozni. Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 20:03
31/50 anonim válasza:
Bizony,ezt akartam sugallni en is. Szoval vagy anyuka is megeri a penzet v a vilagon semmi se tortenik. Nehez ebbol racionalis ervekkel a lanyat kihozni hibasnak, mert itt nem neki kell cselekedni, hanem anyunak...
32/50 A kérdező kommentje:
figyu egy hisztis kiscsaj sok mindenre képes ebben a rohadt világban ha valamit nem engednek meg neki és ez igaz egy ravasz szélhámosra is. azt is mondhatnám hogy nem zenekarral szoktak vadászatra menni ha érted a hasonlatot
2016. márc. 4. 21:44
33/50 anonim válasza:
Ertem. Es te vajon mit ertettel meg abbol, h itt 4 oldalon keresztul senki, de senki nem osztja a velemenyed? Egyikunkre se reagalsz, csak hajtogatod a magadet, sarazod az unokahugod es gyozkodsz minket meg mindig, pedig senki se ad neked igazat
34/50 anonim válasza:
Kedves kérdező
Javaslom, hogy inkább fejtsd ki részletesen, hogy mi történt töviről hegyire, mert nem tudjuk dekódolni ezt az egészet. Úgy talán megváltozna az emberek jelenlegi álláspontja.
35/50 anonim válasza:
Akkor maradjunk annyiban, h ahol egy kis infora alapulo figyelmesseggel el lehet csabitani egy not, ott eleve problemak vannak a hazassagban. A ferjjel es/ vagy a feleseggel. Nem a gyerekkel. Ha erted, mire gondolok.
36/50 anonim válasza:
Már épp ki akartam kapcsolni a gépet, de maradok... :D
37/50 anonim válasza:
Lehet, hogy az én készülékemben van a baj, de én ezt még mindig nem vágom. Most ennyi erővel megnézem valaki fb profilját, milyen zenéket, filmet, sportot szeret és bepróbálkozom...akkor azért ki lesz a hibás, Zuckerberg?
38/50 anonim válasza:
Másik dolog, most akkor unokahugica azt szeretné, ha válnának a szülei, vagy hogyan van ez?
39/50 anonim válasza:
Elvileg igen, merthogy ilyen "rohadt" vilagot elunk, ugye. De tovabbra sem lettunk beavatva
40/50 anonim válasza:
Jaj, szegény gyerekek, feleslegesen bántják őket, pedig sokszor mindnet megtennének, hogy együtt tarhatssák a szülőket, ahogy ugye a két lottiban is, nagyon szép történet, és nekem van is egy olyan ismerősöm, akik meg is érdemelnék, nanyira boldogok voltak mindig, és soha senkinek nem kellett miattuk boldogtalannak lenni, de mindegy is, a gyerekeket én tuti kihagynám a saját felelősségemből, és nem pofázn ék bele mások házasságába, csak, ha egy felnőtt kérdez, mert érezni a felesleges indulatokat, iszonyún zavar, kicsit kínos már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!