Utálom az apám, miért lett ilyen?
Az egesz azzal kezdődött, hogy felvettek az egyetemre, és kollégiumos lettem. Azóta amikor itthon vagyok, (Péntek, Szombat) terrorizál. Sokszor elmondja, hogy várja, hogy elköltözzek végre otthonról, meg mennyi pénzbe kerülök. Sokszor elmondta már, hogy minek megyek koleszba, be is járhatnék (kb 2 óra busszal), meg miért kell neki mindig kivinnie engem a buszpályaudvarra (a böröndel, táskákkal mehetnék gyalog is), meg hogy elvagyok kényesztetve és egy nany nulla leszek az egyetem után. De nem csak engem csesztet, nézi állandóan, hogy mikor ki mit csinál a házba, és kibe köthet bele.
Már a közös ebédeket is útálom, mikor ott kell ülnöm mellette és folyton beszólogat, hogy biztos sokat bulizok Pesten, és a koleszba is biztos alszok, nem járok be órára, kár értem kiadni pénzt, stb.
Pedig van pénzünk, de azt új autóra, meg az ő dolgaira kell köteni.
Azt is sokszor elmondta, hogy ha nem azt csinálom, amit ő mond, vagy megbukok az egyetemen, akor kirak az utcara...
Most alig várja, hogy elköltözzek otthonról?
Apád kicsit túlhajtotta/túlhajtja magát miattad. Ez üt vissza.
Szeretne már megszabadulni attól a tehertől, amit jelentesz neki.
Muterod mit szól a dologhoz?
Menj el dolgozni és akkor lesz pénzed. Apád azt szerette volna, hogy önálló légy aki független.
Nem tudom mi történt azóta de remélem sikerült elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!