Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos hány gyereket bír...

Egy átlagos hány gyereket bír normálisan felnevelni?

Figyelt kérdés
Tehát egy nem gazdag család. Mennyi gyerek az ami vállalható? Mennyi az ami kivitelezhetetlen már?
2016. márc. 3. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Én azt vallom egy családba max .2 gyerek az idealis !!!Valamint igen ...néha elgondolkodom ..hogy xy miért vállal(t) 3.-4....gyereket 😕Inkább arra kellene törekedni , hogy a meglévő egy - kettőnek mindent biztosítsanak .
2016. márc. 3. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

két minimálbéres szülő nem igen tud gyereket vállalni úgy ma Magyarországon, hogy az a gyerek ne nélkülözzön alapvető dolgokban. két minimálbérből az albérlet meg a rezsi+kaja is alig jön ki.

ez a büdös nagy igazság.. egyes politikusok meg papolnak,hogy legalább 3 gyereket szüljenek a nők. de abba nem gondolnak bele,hogy mégis mi a fenéből tartsák el őket? főleg,hogyha az anya bevétele kiesik amíg otthon van.

nem azt mondom,hogy ne vállaljunk gyereket. de akik egyet is alig tudnak eltartani, azoknak nem kéne 3-4 gyereket vállalni szerintem. mert csak a gyerekek szívják meg.

de az az igazság,hogy pont azok vállnak sok gyereket akik magukat is alig tudják eltartani.

akik meg sokat keresnek vagy nem vállalnak, vagy max 1-2t.. legalábbis én ezt látom a környezetemben. persze vannak kirívó esetek, de ez az általános.

szerintem mindenki érzi és látja,hogy a fizetésük mire elég. mennyi marad ki hónap végén. esetleg nemhogy kimaradna,kölcsön is kell kérniük , mert mínuszban vannak. ezeket át kell gondolni és úgy dönteni gyerek kérdésben,hogy hányat.

nekem pl az is fontos szempont, hogy külön szobájuk legyen a gyerekeimnek. meg hogy meg tudjak adni nekik minden alapvető dolgot. kb 300 ezerből már albérlet mellett is meg lehet élni 3 főnek szerintem. különösebb nélkülözés nélkül.

2016. márc. 3. 12:56
 13/17 anonim válasza:
61%
A magyar átlagos család csóró. Ha a felnevelés kimerül abban, hogy a gyerek nem hal éhen mire felnő akkor 4-5 gyerek is simán bevállalható.
2016. márc. 3. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, mennyire hajlandoak kiszurni a gyerekkel. Ha zsiroskenyer-krumplistesztan elnek neha egy kis csirkefarhattal es 16 evesen elkuldik oket dolgozni, akkor ket minimalberre is vallalhatnak annyit, amennyi csak osszejon. Ha viszont pl. egy kenyelmes eletvitel mellett azt is biztositani akarjak, hogy akarmiben is tehetseges a gyerek, legyen eselye elindulni a palyan, akkor ket magyar viszonylatban kifejezetten jo fizetes is keves lehet egy gyerekhez is.
2016. márc. 3. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"nekem pl az is fontos szempont, hogy külön szobájuk legyen a gyerekeimnek. meg hogy meg tudjak adni nekik minden alapvető dolgot. kb 300 ezerből már albérlet mellett is meg lehet élni 3 főnek szerintem. különösebb nélkülözés nélkül."

Hol akarsz te 300ezerbol megelni gyerekekkel, ugy, hogy kulon szobajuk is legyen, es meg meg is eljetek?

Legyen 3 gyerek, az mar egy negyszobas lakas, minimum 150-200+rezsi csak az alberlet...

2016. márc. 3. 14:46
 16/17 anonim válasza:
3 szobás albérlet 200 ezer Ft-ért? kérlek regélj. Pesten 2 hónapja emelték az albérletem árát ennyire. 2 szobás, de az egyik szoba 15 m2 sincs.
2016. márc. 3. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:

16: na latod, meg alul is becsultem.

De jo, legyunk elnezobbek, nem muszaj belvarosban lakni, lehet lakast kivenni Bekasmegyeren vagy Erden, mittudomen, de meg akkor se nagyon lesz olcsobb.

Ocsemnek egy kis szoba-konyhas garzont berlunk most Gyorben, 70ezer + rezsi. Mikor keres egeszpontosan 70ezret palyakezdokent...

2016. márc. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!