Félrelép a férj?

Figyelt kérdés

Ha nagyon erős gyanútok lenne, hogyan bizonyosodnátok meg róla, hogy félrelép-e a férjetek?

Szemtől szembe rákérdezés nem jön szóba, a végtelenségig tagadna, még akkor is, ha rajtakapnám, és a saját szememmel látnám...

Az, hogy kövessem szintén nem kivitelezhető.

2016. márc. 1. 13:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
96%

A kamagra inkább a szex idejét nyújtja meg,ezt éppen bevetheti nálad is,miattad is, ki tudja.Én nem gondolom,hogy prostihoz jár,szerintem ha meg is csal,és ahhoz kell a kamagra akkor ott érzelmek vannak.Mert egy prostinak nem kell megfelelni,de akihez érzelmek kötnek annak igen.

Maximum erre tudok gondolni,egy ilyen nyílt kapcsolatban nem hiszem hogy opció a titkolózás,viszont ha megcsal akkor ott meg érzelmek lehetnek.

2016. márc. 1. 21:25
 32/36 anonim ***** válasza:
75%

"Alig több, mint fél éve házasodtunk össze"

"Amióta csak együtt vagyunk mindig is voltak szexuális kalandozásaink"

Ezeknek a kijelentéseidnek a fényében röhejes a kiírásod címe, hogy "Félrelép a férj"

Amúgy szerintem te nem attól félsz, hogy egy prostival csal meg hanem inkább attól, hogy esetleg talál majd egy olyan rendes nőt magának, akin még nem ment át a fél város.

AIDS mentes jó éjszakát kívánok.

2016. márc. 1. 23:08
 33/36 anonim ***** válasza:
90%
Hát tudod én egy ilyen kapcsolatban akkor kamuznék,ha beleszerelmesednék valakibe! Tudom fél éves házasság,de az ennyire bizalmi,szabadelvű kapcsolatnál jöhet egy olyan csaj aki pont azért érdekes,mert nem ilyen! Ha meg pasi jött az gáz!
2016. márc. 1. 23:55
 34/36 anonim ***** válasza:
12%
Tipikus unatkozó feleség.
2016. márc. 2. 08:53
 35/36 anonim ***** válasza:
70%

A nászéjszakátok el sem tudom képzelni.

Gondolom a násznép sorban állt az ágyatoknál, és nem anyagiakkal járult hozzá a boldogulásotokhoz, hanem "természetben" tudták le a dolgot...

:)

2016. márc. 2. 10:36
 36/36 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Rákérdeztél? Vagy hagyod?
2016. márc. 13. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!