Félrelép a férj?
Ha nagyon erős gyanútok lenne, hogyan bizonyosodnátok meg róla, hogy félrelép-e a férjetek?
Szemtől szembe rákérdezés nem jön szóba, a végtelenségig tagadna, még akkor is, ha rajtakapnám, és a saját szememmel látnám...
Az, hogy kövessem szintén nem kivitelezhető.
A kamagra inkább a szex idejét nyújtja meg,ezt éppen bevetheti nálad is,miattad is, ki tudja.Én nem gondolom,hogy prostihoz jár,szerintem ha meg is csal,és ahhoz kell a kamagra akkor ott érzelmek vannak.Mert egy prostinak nem kell megfelelni,de akihez érzelmek kötnek annak igen.
Maximum erre tudok gondolni,egy ilyen nyílt kapcsolatban nem hiszem hogy opció a titkolózás,viszont ha megcsal akkor ott meg érzelmek lehetnek.
"Alig több, mint fél éve házasodtunk össze"
"Amióta csak együtt vagyunk mindig is voltak szexuális kalandozásaink"
Ezeknek a kijelentéseidnek a fényében röhejes a kiírásod címe, hogy "Félrelép a férj"
Amúgy szerintem te nem attól félsz, hogy egy prostival csal meg hanem inkább attól, hogy esetleg talál majd egy olyan rendes nőt magának, akin még nem ment át a fél város.
AIDS mentes jó éjszakát kívánok.
A nászéjszakátok el sem tudom képzelni.
Gondolom a násznép sorban állt az ágyatoknál, és nem anyagiakkal járult hozzá a boldogulásotokhoz, hanem "természetben" tudták le a dolgot...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!