Félrelép a férj?
Ha nagyon erős gyanútok lenne, hogyan bizonyosodnátok meg róla, hogy félrelép-e a férjetek?
Szemtől szembe rákérdezés nem jön szóba, a végtelenségig tagadna, még akkor is, ha rajtakapnám, és a saját szememmel látnám...
Az, hogy kövessem szintén nem kivitelezhető.
Hát én nem gondolom szokványosnak sem a nyitott házasságot, se a gruppen szexet, de ismerek olyat, aki csinálja (1 embert), viszont azt nem értem, hogyha ez megengedett nálatok, akkor miért ne mehet k...-hoz is? Nincs szerintem nagy különbség, hogy ott vagy, vagy sem, sőt én mindig azt mondom a férjemnek, hogy ha félre akar menni, menjen, csak nekem ne kelljen nézni.
Azt viszont meg tudom érteni, hogy a férjed nem mer róla beszámolni, mivel nem tudja milyen lesz a reakciód. Nekem is volt korábbi nyitott kapcsolatomban olyan, hogy a pasim nem merte bevallani ha mással volt, nagyon nehezen tudtam megnyugtatni, hogy semmi baj nem lesz ha elmeséli nekem, végül elmondta, nem csináltam hisztit, onnantól kezdve szívesen megosztotta velem a tapasztalatait.
"Igen, minden ketsegbeesett no igy kezdi, h a "mi hazassagunk nem az a szokvanyos..." Szerintem nem altalanosithatsz, hiszen nem latsz bele a hazassagok nagyreszebe - most a barati kort hagyjuk ki, de ott sem kotik nyilvan az orrodra a leginitimebb dolgaikat. Szoval, nem mondhatod, h a ti hazassagotok kulonleges meg akkor sem, ha nyitott, vagy 3-asban szexeltek stb. Amugy is, ez eleg szokvanyos, csak az emberek nem verik nagydobra :D "
Miközben ezt a választ írtad, ugye azt észrevetted, hogy itt nem én vagyok aki általánosít?
Igen, a 3-as szex valóban nem annyira ritka, de a mi nem szokványosságunk messze nem ebben merül ki, de ne térjünk el a témától, a célom nem az, hogy a nemi életünket teregessem ki. Csupán azért írtam róla, hogy világos legyen engem nem vág földhöz a megcsalás ténye. A titkolózás, na az igen.
Valaki itt nagy bátran simán leszarozta a kapcsolatunkat. Nos gondolj amit akarsz. Viszont nekem nem az a célom, hogy lássam rajta ha hazudik, hanem hogy megtudjam miért. Miért kell titkolózni. Vagy miért kell engem kihagyni bármiből is, ha már itt tartunk, hiszen ez eddig nem így volt.
# 11-es, most nagyon nagyot tévedtél. A különbség aközött, hogy ott vagyok, vagy nem vagyok ott iszonyúan nagy.
100%-ig tudhatja, hogy nem lenne nehéz az értésemre adni, ha alkalmanként (igényes) prostira vágyna. Áldásom rá, nekem ez belefér. Ha titokban csinálja, az nem. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ezt teszi, csak a jelek, plusz a megérzés, ami ezt súgja. Ha ez a helyzet, akkor viszont nekem is újabb "dolgokhoz" lesznek jogaim, amennyiben hajlandó bevallani, hogy visszaszokott a régi hobbijára. Remélem érted mire gondolok.
Már az is eszembe jutott, hogy annyi mindent megkap, gyakorlatilag semmi sem tilos, hogy idővel elvesztette az egész a varázsát. Kell az izgalom, és azért történik minden a hátam mögött.
Nem vagyok egy prűd, vaskalapos vénlány, sőt. De szerintem ezek a nyitott dolgok, meg hogy gyakorlatilag mindent szabad a férjnek, semmi sem tilos.... Ez minden, csak nem házasság. Persze, e név alatt fut legálisan, de hogy köze nincs hozzá, az biztos.
Titokban csinálja, vagy előtted, esetleg veled, hát nem mindegy bakker??? Mást dug így is, meg úgyis!
# 16 Nem csak a férjnek szabad mindent, hanem nekem is...
Nem értem miért nem házasság ez? Azért mert a szex nem csak kettesben megy? Szerintem az embernek nem való a monogámia.
Szerintem ez elvi kérdés: minden vásár kettőn áll. Ha máshol jobb, akkor előbb-utóbb azt, ami jobb, elmegy ott megkapni. Ebbe vagy bele lehet törődni (más téren jó a kapcsolat), vagy tenni kell azért, hogy máshol be kelljen látni, másodosztályú a termék.
De vissza a kérdésre: a bizonytalanságnál kevés rosszabb van. Kérdés, hogy "...és, ha igen, akkor mi van?", hogyan tovább? Mert a vásár még mindig kettőn áll akkor is, ha lebukott.
Be tudom vállalni a valóságot, hogyha pl. meghíztam, nem öltözöm úgy, nem csábító a közösen töltött időben a megjelenésem, nem vagyok aktív, érdekes, stb., és ezért nem támad rám? Mert lehetek szeretetreméltó úgy, hogy vonzó nem...
Úgyhogy szerintem inkább a kérdés, ha igen/ha nem, akkor mit fogok tenni?
Milyen újabb dolgokhoz lehetnének még innen jogaid? :)
Mi lenne amúgy, ha belemennél a játékba? És valami kis olyan nyomokat hagynál, hogy neked is vannak külön útjaid? Vicces lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!