3-3 szóval hogyan jellemeznéd anyósodat/apósodat?
Anyós: segítőkész, önzetlen, türelmes
Após: alkoholista, bunkó, közönséges
anyos: idös,ideges,joszivü
apos: nagyon idös,joszivü, keves beszedü
anyós: buta, kétszínű, iszákos (ha más nincs is a hűtőben, 2 sör biztos ott lapul), pénzéhes (csak azt tudnám, hogy mire költi el), tudnám még sorolni.
após: meghalt, de szívesen megismertem volna. Szerintem anyós sem ilyen lenne (butaságtól eltekintve)
Anyós:makacs, önző, keverőgép
Após: kedves, aranyos, beszédes (volt) :(
anyós: huh -.-' az após teljes ellentetje
após:vicces, kedves, jópofa
Após: meghalt, egyébként rendes, vidám, csendes volt.
Anyós: "anyucikicsifiaszindrómás" :) kavarós, idegbeteg, épp ezekért nem is beszélünk együtt. :)
anyós: segítőkész, rendes, pótanyum :)
após: kedves, precíz, szorgalmas (volt, már meghalt szegény :()
Nekem még csak alakulóban van a dolog( elvileg jövőre lesz esküvő)
Anyós: Kedves, segítőkész, figyelmes, és jószívű.
Após: Róla tudnék mit mondani. Egy éves volt, mikor leendő anyóst eldobta, a leendő férjemmel együtt, egy h_lye p_csáért, és utólag derült ki, hogy már 5éves gyereke volt abból a kapcsolatból. Szóval van a páromnak egy fél tesója, velük már nem tartjuk a kapcsolatot, de az após...iszik, dohányzik, bunkó, mindig csak piszkál, és szemét :S mindene a kicsi lánya, a fiára meg a legkisebb dologért rágott be, mert a párom kölcsönkért tőle egy kocsit, hogy temetésre eltudjanak menni, és após haragudott meg...:S mondtam is, itt be van fejezve minden..nem tudni, hogy egyáltalán az esküvőre meghívjuk-e. :S
após: nincs
anyós: nevetős, optimista, a harmadik nem túl pozitív: eléggé önző.
13.49 vagyok.
Az előbb leírt Anyós a jelenlegi anyósom.
Első férjem szülei:
ex anyós: uralkodó, rosszindulatú, ellentmondástnemtűrő
ex após (már meghalt): jóindulatú, megkeseredett, segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!