Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál a barátom anyja?

Miért utál a barátom anyja?

Figyelt kérdés
23-éves lány vagyok.A barátommal fél éve vagyunk együtt.Amikor összejöttem a barátommal nem sokára rá oda költöztem hozzá.Ahol ő lakik.Akkor még nem tudtam hogy a barátom anyja a szomszédunk lesz.Ami nem is lett volna gond.Csak aztán kiderült hogy van kulcsa a házunkhoz és aktívan használja is, folyamatosan.Szóval volt olyan hogy szinte minden nap bejárkált volt hogy kérdezés nélkül is bejött a lakásunkba.Ami eléggé kellemetlen volt mivel nem tudtunk nyugodtan pihenni,fürödni stb.Meg hát azt a tiszteletet se kaptuk meg hogy legalább oda szóljon ha jön.Meg a barátomnak a volt barátnőjével jóba maradtak.Ami szintén nem esett jól.De nem tehettem semmit.Azóta már nem lakunk mellettük.De a páromnak van egy kislánya és mikor itt volt nálunk kibeszélte hogy a párom anyja olyanokat mond rólam hogy mindig sminkelem magam.Meg ilyenek.Mondjuk ezt se értem hogy mi köze hozzá.Meg újabban ránk fogta hogy a párom kislánya miattunk fázott fel.Amikor itt volt.Pedig ez se igaz.Mivel a gyerek folyamatosan meg van fázva amikor el is jön hozzánk mivel ő az anyjával él a párom kislánya.
2016. febr. 25. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem lesz ennek jó vége, már bocs!

Drukkolok neked, de sajnos van hasonló tapasztalatom.

Az anyós és egy másik nő szét tudnak marni egy kapcsolatot, de legalábbis megkeserítik.

A párodnak kellene határozottabbnak lennie!

2016. febr. 25. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha a párod kulcsot adott az anyjának,az annyit jelent,bármikor mehet.

Ha ez téged zavar,beszéld meg a barátoddal,és lépjen valamit az ügyben.

Exbarátnő és anyós kavarásából semmi jó nem jön ki,én résen lennék a helyedben.

2016. febr. 26. 07:27
 13/20 anonim ***** válasza:

A párod volt nője egyben a gyereke anyja is. A párod anyukájának ő az unokája anyukája. Miért ne lehetne vele jóban? Csak a párod szakított vele, nem anyukád. Sokan gyerek nélkül is jóban maradnak.Nem értem ezen miért kell hisztizni.

A másik probléma meg már megoldódott, anyós jelölted nem lakik a szomszédban.De ha megint ez lenne, hát nem kell neki kulcsot adni.Ha megsértődik, így járt. Vagy bezárjátok az ajtót és benne hagyjátok a kulcsot.

2016. febr. 26. 07:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Sárkány anyós, előző kölök egy nővel akivel kapcsolatban is kell lennie... ne haragudj, de 23 évesen sokkal jobbat is találhatnál. Ne ragadj le.
2016. febr. 26. 08:16
 15/20 anonim ***** válasza:
A probléma többrétű. Több tolerancia igényeltetik mindkét fél részéről. Mama nem tudja elfigadni, higy a pici fia már nem az övé. Téged meg zzavar a párod múltja.
2016. febr. 26. 08:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Belülről bezárod az ajtót, és benne hagyod a kulcsot.

Ennyi. Akkor nem tud bemenni anyós.

Párod mit mond erről a helyzetről?

2016. febr. 26. 10:40
 17/20 A kérdező kommentje:
A párom szerint se normális ez a helyzet.És ő is kivan akadva ezen az egész helyzeten.
2016. febr. 26. 14:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Most az más kérdés, hogy kinek a lakása, de Ti mit éreznétek, ha anyósmami a szex kellős közepén betoppanna? Kérdező! Nem valószínű, hogy utál téged, csak még "kóstolgat", de majd elfogad 😊
2016. febr. 26. 20:42
 19/20 A kérdező kommentje:
albérletbe laktunk.
2016. febr. 26. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne, Ti fizetitek az albit, ne kapjon kulcsot. Nem tudom, ő mit szólt volna, ha apósoddal szexel, s állandó feszültségben lett volna.
2016. febr. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!