Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki hogy...

Hogy mondjam meg neki hogy nem vagyok kíváncsi a szexuális életükre?

Figyelt kérdés
A sógorom és a barátnője hozzám költözött pár hónapra. Már tudom, hogy botor dolog volt befogadni őket. Felnőtt létükre (már amennyire felnőtt egy 23 és 22 éves ember) nem képesek úgy szexszelni, hogy ne halljam. Hiába hangosítom fel a tévét, a drága barátnője azt is túlnyögi. Néha az az érzésem, hogy már direkt csinálják. Nem szóltam még nekik érte, de már betelt a pohár. Hogy közöljem velük, hogy jó volna ha halkabbra fognák?
2016. febr. 22. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"De egyébként erre lehet számítani, ha összeköltözik három ember, ahol két ember egy párt alkot."

Én úgy gondolom, hogy intelligens embernek azért annyi önkontrollja lehetne hogy figyelembe veszi a körülötte élőket még ilyen helyzetben is, ha meg erre nem képes, akkor költözzön olyan helyre ahol bőghet mint a szamár.

Amúgy szimplán közölni kell velük, hogy egy kicsit legyenek szívesek halkabbra venni magukat ilyen esetben.

2016. febr. 23. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
mivel a férjed testvére, tényleg neki kellene megkérni, hogy ha már nem tudnak halkan szexelni, akkor olyankor tegyék, amikor nem vagytok otthon.
2016. febr. 24. 06:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a TE lakásod, ezért ha zavarnak, akkor elküldöd öket!
2016. febr. 24. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos, én ellenkező véleményen vagyok, mint az eddigi válaszolók. Bár én soha nem szexeltem hangosan, de eszembe sem jutna, hogy zavarjon ilyesmi. Legföljebb, ha éjjel a zaj miatt nem tudnék aludni, vagy a tévében elhangzottakat nem érteném emiatt. Az egészet úgy kezelném, mint bármely más zajt, pl. kutyaugatást a szomszédból vagy a forgalom zaját.

Felnőtt emberek vagytok, kérdező, te is meg ők is. A szex az élet természetes része, ugyanúgy, mint mondjuk az ürítés. Nem előtted csinálják, nem mocskolják össze az ágyat (legalábbis ilyenre nem panaszkodtál). Akkor meg mi zavar benne?

2016. febr. 24. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha a szomszédod teszi ugyanezt, neki is szólsz? Egyébként azt írtad, pár hónapról van szó. A lényeget is leírtad : "már amennyire felnőttek" .
2016. márc. 1. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es: "Felnőtt létükre nem képesek úgy szexszelni, hogy ne halljam. Hiába hangosítom fel a tévét, a drága barátnője azt is túlnyögi."

EZÉRT zavarja a kérdezöt, nem pedig azért MERT szexelnek. Ha csak halkan hallatszana valami, akkor az egész más, mintha a TV-t is túlzajongják.

2016. márc. 2. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, azt írja, ahogyan te is idézed, hogy az zavarja, hogy hallja. Nem az, hogy nem tud TV-t nézni vagy fölébred álmából a zajra.

Nem mindegy, hogy a felhangosított TV ellenére hallok egy zajt; vagy a TV-ben nem értem, mit mondanak, akkora zajt csapnak.

2016. márc. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!