A párom családja a volt feleséget élteti, azért mert van gyerekük is. Ez most már mindig így lesz? Labdába se rúghatok?
Nem lehet, hogy más okból nem kedvelnek?
Tehát hogy akkor sem bírnák a búrádat, ha nem lenne ott az ex?
Nem gonoszkodás, de van ilyen.
A másik: az exem anyja (volt anyós, kár hogy nem porhanyós...) mindent megtett, hogy szétszedjen minket. Mikor drága kicsi félrekefélt, én meg hazapostáztam neki, onnantól én lettem a jó és a szép, az új csajt meg egyfolytában ekézi.
Neki alapból unszimpatikus, aki a kicsi fiával együtt van.
A harmadik és legfontosabb, hogy a pároddal minden OK. A családi összejöveteleken nem muszáj részt venned.
Egyébként ha ilyen jó a kapcsolat, őt nem kérdezted még?
Édesem, jól érzem, hogy a rokonaid nem kedvelnek? Esetleg tettem valami akaratomon kívül, amivel megbántottam őket? Mit tanácsolsz, mit tegyek, hogy jobban kedveljenek? Nekem semmi bajom velük, és szeretném ha egy család lehetnénk mind.
Erre mit tudna a párod mondani? Egy próbát megér.
Legfeljebb a rokonok nyakára lép, hogy kapják össze magukat, és legyenek kedvesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!