Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom családja a volt...

A párom családja a volt feleséget élteti, azért mert van gyerekük is. Ez most már mindig így lesz? Labdába se rúghatok?

Figyelt kérdés
A volt feleség hagyta el a páromat mert rátalált a nagy Ő-re, aztán rá 2 évre összejöttünk a párommal. Már egy éve együtt vagyunk, de úgy érzem én egy senki vagyok itt. A párom nagyon szeret és jól megvagyunk, de a sógornőim, párom anyukája, testvérei is az elődömet élteti, családi összejöveteleken szinte hozzám se szólnak. Igaz, a jelenlétemben nem beszél senki a volt feleségről, de facebookon például állandóan lájkolják egymást meg látom a posztjaikból hogy össze járnak. Mintha még mindig egy család lennének. Nekem ez nagyon rossz.
2016. febr. 16. 10:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Azért a volt feleség szemszögét is meghallgatnám... Ha annyira rossz lett volna, akkor nem tartanák vele a kapcsolatot.
2016. febr. 16. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
39%

Nem lehet, hogy más okból nem kedvelnek?

Tehát hogy akkor sem bírnák a búrádat, ha nem lenne ott az ex?

Nem gonoszkodás, de van ilyen.

A másik: az exem anyja (volt anyós, kár hogy nem porhanyós...) mindent megtett, hogy szétszedjen minket. Mikor drága kicsi félrekefélt, én meg hazapostáztam neki, onnantól én lettem a jó és a szép, az új csajt meg egyfolytában ekézi.

Neki alapból unszimpatikus, aki a kicsi fiával együtt van.

A harmadik és legfontosabb, hogy a pároddal minden OK. A családi összejöveteleken nem muszáj részt venned.

Egyébként ha ilyen jó a kapcsolat, őt nem kérdezted még?

Édesem, jól érzem, hogy a rokonaid nem kedvelnek? Esetleg tettem valami akaratomon kívül, amivel megbántottam őket? Mit tanácsolsz, mit tegyek, hogy jobban kedveljenek? Nekem semmi bajom velük, és szeretném ha egy család lehetnénk mind.

Erre mit tudna a párod mondani? Egy próbát megér.

Legfeljebb a rokonok nyakára lép, hogy kapják össze magukat, és legyenek kedvesebbek.

2016. febr. 16. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
7%
Hasonló kapcsolatban voltam... rengeteg rossz érzéssel, amiről így utólag tudom, hogy nem tehettem, mert nem én okoztam, és próbáltam mindennek megfelelni, de nem lehet, és nem is kell egy másik ember helyett megfelelni ... az a bü.dös.fa.szo.pokq.va ex, aki odavágta a gyerekeket, ennek az idióta pasimnak ...akkor volt dinom-dánom meg mindent megveszünk, mert persze a gyerekek... szegények ide-oda dobálták őket... és ugyanezta fo.sst hallgattam, állandóan, minden havertől, hogy ők a gyerekek miatt egy család... és én csak hallgattam a szülőket akik nagyon sajnálták ezt a nyomorult kapcsolatot mert kb 40x csalta meg a férjét ez a gyönyörű, de a gyerekek... na a fszom kinőtt, és tele lett velük... a haverokkal, meg a szülőkkel, meg a gyerekekkel, akikre mostam, főztem, tanultam velük... szóval egy komoly csicska módjára működtem... és mégis egy mocskos K. volt az akit visszavártak istenítettek... Kérdező hagyd a p.csaba, csak az idődet pazarolod!!!
2016. febr. 16. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
9%
mi afszopo kqrvaanyátokért pontoztatok leee??? naaa váalszt várok ...
2016. febr. 16. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Szeresd, tegyél meg mindent, amit kér tőled, ne foglalkozz a rokonokkal! Mossál, főzz jókat, tudod hogy van a mondás, egy férfit a hasán keresztűl lehet megfogni! Az ágyban is tegyél meg mindent, amit kíván.
2016. febr. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!