Meddig érdemes kompromisszumokat kötni egy házasságban?
Szerintem ő még nincs tisztában azzal, hogy te már azon gondolkodsz, hogy válni kéne.
Esetleg egy erre utaló beszélgetés segítene tisztán látni.
Első lehetőség, hogy kétségbeesik, és rájön, hogy neki is változtatni kell, mert elveszít. És lehet, hogy csak három havonta volt eddig szex, de képesnek kell lennie arra, hogy téged kielégítsen más módszerekkel is. Kézzel, szájjal, vibrátorral, bárhogy.
A másik lehetőség, hogy bevallja, hogy ő is ezen töri a fejét, csak nem merte még felhozni, mert...
Ebben az esetben is jobb pontot tenni a házasságra, mert mindketten csak szenvedtek.
Egyébként én a helyedben már nem félteném ezt a házasságot. Gondolom még fiatal vagy, előtted az élet. Nem élhetsz úgy már most, mint egy nyugdíjas asszony, aki fél egyedül megöregedni.
Én könnyen beszélek a pálya széléről, de néha annak is lehet igaza, aki csak kívülről látja a dolgokat.
Megmondanám, hogy itt volt elég: vagy lesz szex, vagy kerestek orvost, vagy kerestek ügyvédet, vagy belenyugszik, hogy szeretőt tartasz. Válasszon!
Az egyik ok szerintem a súlyfelesleg. De nem feltétlenül nálad, hanem nála. Te 10 kilót híztál és kívánod őt, ő 20 kilót hízott, és nem kíván téged. Nem lehet, hogy ez a 20 kiló felesleg hozta a nem várt egészségügyi mellékhatásokat?
A másik dolog, a Kaáli. Egy lombik program és a 3 évnyi hormonkezelés nagyon meg tudja viselni lelkileg a feleket. Nem akkor van összebújás, amikor kedvük van hozzá, hanem amikor az orvos mondja. Nem lehet, hogy ez hatott ki negatívan a házaséletetekre?
A harmadik dolog, ami eszembe jutott (de sose legyen igazam), nem lehet, hogy másnál éli ki a vágyait?
Vannak ilyen típusú emberek akik nem kívánják úgy a szexet. Jó mondjuk az évi 2-3 nem valami sok de amikor leül egy kapcsolat akkor elmúlik a mindennapi szex. Én pl tökjól meglennék havi 1el is de ha párom kezdeményez akkor belemégyek mégha nincs is kedvem mert közben már tökjó csak nekiállni nehéz :D
A terhesség óta én is híztam 10 kilót de nem fogom a gyerekre meg a hormonokra mert hülyeség, sokat zabálok és ennyi. Mondjuk én nem is érzem jól magam a bőrömben szóval lefogok fogyni mint előtte is már sokszor csak elkezdeni nehéz azt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!