Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy albérletbe szeretnék költözni, önállósodni, anélkül, hogy megbántanám Őket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 01:03
 1/7 anonim válasza:
7%
a száddal...
2010. márc. 30. 01:43
 2/7 bp1985 válasza:
Odaállsz, megmondod. Ennyi. Nekem is így volt. Bár én nem albi, hanem nagymamám lakása.
2010. márc. 30. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán és őszintén. Nem kell kertelni. Hírtelen kell lecsapni nem kell előkészíteni a terepet. A lényeg, hogy akkor tedd meg a kijelentést amikor biztos, hogy tudnak rád figyelni. Ha így kezded, hogy régóta gondolkodom rajt akkor tudják, hogy megfontoltad. Mondjad az előnyeit, nem kell rád főzni, költeni. (Új)életet akarsz kezdeni és ez kell az exisztenciális szabadságodhoz.

Én amikor kitaláltam, hogy elutazok Angliába így mentem oda anyuhoz, éppen főzött: Anya beszéltem az Jakabbal és mondta, hogy aludhatok nála, ha ki akarnék menni melózni, meg ő elintézi a meóhelyet. Ezt nem igen lehet megtámadni, mert mindannyian a saját sorsunk irányítói vagyunk és ha biztosítjuk a szeretteinket, hogy biztonságba leszünk el kell, hogy engedjenek.

2010. márc. 30. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Sziasztok, Kedves szüleim!Albérletbe szeretnék költözni.

Menni fog?!

2010. márc. 30. 02:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2010. márc. 30. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszintén és nyíltan. Ha már ezt nem mered megtenni, hogyan fogsz hozzá az önálló életnek ?! Én örülnék, ha a fiam 23 évesen kipróbálná az albérletet és belekóstolna egy kicsit az önállósodásba.
2010. márc. 30. 08:05
 7/7 A kérdező kommentje:

#2, #3, #6 Köszönöm.

#5 20 vagyok.

2010. márc. 31. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!