Hölgyek! Melyik a kedvenc filmsorozatotok, vagy szappanoperátok és miért?
Született feleségek (szinkronosan)
Grace Klinika (csakis eredeti hanggal, feliratosan, mert a magyar szinkronnal elvesztette a lényegét a sorozat)
Dexter (feliratosan)
A férjem védelmében (ez is feliratosan)
ezek a kedvenceim, mert csak :-)
1-LOST (minden mennyiségben, eszméletlen jó sorozat)
2-Dr House
3-Két pasi meg egy kicsi és a Helyszínelő szériák
Ja, és régebben még amit semmiképp sem hagytam ki, az HBO-n ment a Carnivalé-A vándorcirkusz
The Big Bang Theory
Gossip Girl
Desperate Housewives
Sorozat: Gyilkos elmék, Dr. Csont, Angel (régi), Terminátor-Sarah Connor krónikái. A szappanoperákat nem nézem és nem kedvelem, kezdve az ilyen született felségektől egészen a tipikus antonio megcsaltál típusú brazil sorozatokig, mert elég gázosnak tartom őket.
A fent említett sorozatokat azért nézem mert érdekelnek a bűnözők, illetve hogy miért teszik azt amit. Aztán mivel a Gyilkos elmékre elég sokat kell várni meg elég nyomasztó, elkezdtem nézni a Dr. Csontot, mert abban is bűnügyek vannak, de van benne egy kis vicc meg romantika is! Az Angelt azért kezdtem nézni mert tetszett ahogy a pasi játszik a Dr. Csontban és mert érdekelnek a misztikus dolgok! :D A Sarah Connort meg csak elkezdtem nézni és beleszerettem, szeretem az erős női szerepeket.
28L
1. Star Trek
2. Doktor House
3. Szívek szállodája
Black books-kiváló angol humor
Dexter
IT Crowd
mindegyik feliratosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!