Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek van ellenkező nemű...

Akiknek van ellenkező nemű testvére: soha egy pillanatra sem futott át az agyatokon, hogy milyen lenne a testvéretekkel csókolózni, vagy annál esetleg komolyabb dolgot tenni?

Figyelt kérdés

Őszintén válaszoljatok, kérlek.

Köszönöm előre is annak, aki válaszol. :)

2010. márc. 29. 11:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
beteges...
2010. márc. 29. 12:34
 12/21 A kérdező kommentje:

Nincs testvérem, sem vérszerinti, sem mostoha (illetve ez így nem igaz, mert vannak féltestvéreim és egy mostohatestvérem is, de egyikőjüket sem láttam még életemben). Az unokatestvéreimmel is alig találkozom, (1-3 évente), így a kérdés csak elméleti.

Mostanában elég sok helyen olvasni, és azért vagyok kíváncsi rá, hogy mennyi a valóság alapja a dolognak és mennyi csupán képzelet.

Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt, és azoknak is, akik ezután fognak. :)

2010. márc. 29. 12:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen!Remelem meg irnak tobben is,de ugy latom a tobbseg nemmel valaszol:-)
2010. márc. 29. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Annak is van egy fajta lelkülete, aki ilyen mértékben pontozza le azokat, akik szerint ez beteg, még a gondolata is. Persze ebben a nagy szabadságban már lassan ez is alap dolog lesz. Nem fajtalankodtál még? Fujj, szégyelld magad! Takarodjál legyúrni a tesód!!
2010. márc. 29. 12:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Reggel hugom, este dugom, mi? :D
2010. márc. 29. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kicsi voltam akkor az unokatestvéremmel voltam igy..Nagyon nagyon tetszett..De akkor fel sem fogtam..h mit jelent h unokatestvér..Na mondjuk h ez kb..10 éves koromba volt:)) Amúgy meg nincs testvérem:)
2010. márc. 29. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

van egy bátyám fél testvérem ő 23 én 18, és igen szemrevaló gyerek , sőt nagyon jól néz ki , és persze soha nem csinálnék vele semmit , mert tudom h a testvérem és gusztustalan lenne , de bevallom úgy eszembe jutott már ,h ha nem lenne senkim tehát ha nem lenne a testvérem , bizony összejönnék vele , mert tényleg jól néz ki :)

Én is álmodtam már vele , úgy ahogy a többiek írták , de felkeltem és a hideg rázott...

2010. márc. 29. 13:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális töltetű álmokhoz szeretnék hozzászólni. Ezek általában azért vannak (testvérrel, igen kedves baráttal stb) mert a szeretetünket, megbecsülésünket nem tudjuk felé a való életben kimutatni. Én ezt olvastam, régebben nekem is volt néha ilyen jellegű álmom az öcsémmel, egy barátnőm mesélte, hogy neki pl volt a főiskolán egy nőismerőse, aki nagyon sokat segített neki, pl odaadta a jegyzeteit, és neki vele voltak szexuális álmai.

Szóval az ilyen jellegű álmok pszichológiai szempontból még normálisnak mondhatók.

2010. márc. 29. 14:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Ilyen álmom nekem is volt, de felébredve szörnyű volt rágondolni is.
2010. márc. 29. 19:41
 20/21 anonim válasza:
Nem!!!!!!
2012. nov. 4. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!