Mit tegyek pontosan hogy ne mindent az utolsó pillanatra hagyjak?
Figyelt kérdés
Itt a tanulásról és egyéb napi tevékenységekre értem.
Mert ez már nem állapot.. Nem tudom mostanában mi van velem hogy folyton húzom az időmet..
16/L
2011. okt. 6. 21:56
1/3 anonim válasza:
hát vegyél eröt magadon és csináld meg. amugy én is ilyen vagyok de aztán elszánom magam
2/3 anonim válasza:
nagyon utálod a tanulást, ezért halogatod. valakitől segítséget kell kérned, tanuljatok együtt barátokkal. persze tudom manapság már senkire se lehet számítani semmiben, valószínűleg ezért sincs kedved olyan dolgokhoz amik amúgy sem szórakoztatóak
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok még mindig... (35)
Nézd meg, mi esik különösen nehezedre, aminek későn kezdesz neki. Miért?
Ha a tanulás: mi a rossz benne? Mi a terved vele? nincs terved vele...?
Mik a céljaid, a vágyaid, mire vágysz az életedben, a jövődben? Mit kell tenned érte?
Vagy: valami hiányzik, valamit nem kapsz meg az élettől, és ezért nincs kedved a kötelességeidhez sem...? Mi lenne az? Hogyan tudod jobban érezni magad?
Légy jó magadhoz, add meg magadnak, amit szeretnél, jutalmazd magad!
Segítenek valamit ezek a kérdések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!