Milyen esetben tennétek ti is ugyanezt?
Az igaz, utolsó, de itt nem derült ki, hogy a gyerek besegit e valamennyivel a koltsegekbe. Simán lehet, hogy csak ott lakik, nem járul hozzá semmihez egy filléres sem.
Azt viszont semmiképp nem tudom elképzelni, hogy otthon lakik a gyerekem, beszall a koltsegekbe, en meg kölcsönt vetetek fel vele, mert tudom is én, dupla akkora tvt akarok venni
Semmilyen. Már anyám is extrém módon ellene volt a kölcsönöknek, ahogy én is és a párom is. Nagy a fantáziánk, de el nem tudunk képzelni szitut, amiben kölcsönt vennénk fel, pedig kellene pénz erre-arra.
A gyerekemre pedig nyilván nem telepszem rá. Amúgy azt elvárom tőle, hogy saját agya legyen és ne legyen befolyásolható (ez nálunk fontos, mert én elég erős akaratú s határozott véleményű vagyok s egy gyöngébb embert simán meg tudnék hajlítani, pedig nem ez a célom).
Ha nincs pénzem, akkor hitelt duplán visszafizetni (lövésem nincs, ma mekkorák a hitelkamatok, de tőlem lehet másfél is) főleg nincs...
Volt már, hogy nem jutott elég ételre sem s azért kellett volna másra is. Úgyhogy tudom, mit beszélek. Van, aki maximum akkor látja értelmét a hitelnek, ha arra kell pénz, amivel pénzt keres (pl. taxisnál a taxija).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!