Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt apuval? Máma...

Mi történt apuval? Máma egészen más volt

Figyelt kérdés
általába apu felkell reggel és gépezik vagy ujságot olvas de igy van egész nap van három tesom egy 18 éves de ő már nagy. viszont van egy 2 és egy 6 éves fiutesom. általában anyu meg én csinálom a házi munkát meg mindent, de ma felkelltem és apa csinált nekünk reggelit és elmosogatott aztán megfözött és utána is elmosogatott aztán játszott tesoimmal és elvitte öket füredni és lefektette altatni öket. engem nem nagyon szokott elengedni még csak 15 éves vagyok és van barátom hozzá eddig soha nem engedetett el de ma elengedett. nem értem mi történhetett vele olyan más...
2010. márc. 28. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudata van, szerintem anyukád lecseszte :)
2010. márc. 28. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem rájött hogy te 15 éves korodra sem taluntál meg helyesen írni:((
2010. márc. 28. 21:39
 13/16 A kérdező kommentje:
xd ez ilyen...
2010. márc. 28. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy csak kedveskedni akart. Nincs valakinek mostanában a családban névnapja, szülinapja, valamilyen évfordulója?
2010. márc. 28. 21:59
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Hehe, vagy neki lesz és nem akarja, hogy semmit se kapjon :D
2010. márc. 28. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak latta a TV-ben vagy a neten a reklamot, hogy : "Az en papam egy hos. Egesz nap internetezhetne s megis elhozott a jatszohazba" es most o is "hos" akar lenni :))))
2010. márc. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!